Share

Home / Administratie / Solicitare către CNAIR legată de podul de la Sînpaul

Solicitare către CNAIR legată de podul de la Sînpaul

Senatorul liberal Cristian Chirteș ne-a purtat, într-o conferință de presă, susținută la sediul PNL Mureș de pe podul de Sînpaul în Palatul Administrativ și până în târgurile părăsite după ce vânzarea de animale a fost interzisă. Și sunt tot atâtea nemulțumiri spuse acasă să fie auzite, mai ales, la București.

Parlamentarul PNL a adresat o solicitare Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere în legătură cu lucrările care se efectuează la podul de la Sînpaul și care, suntem de acord și noi, parcă vor dura o veșnicie.

“Ați văzut ce se întâmplă în fiecare zi – mii de oameni, mii de mașini sunt blocate în trafic, oameni care fac naveta, oameni care au probleme, care trebuie să vină la Tîrgu Mureș, nu vorbim de cei care tranzitează județul Mureș. Nu avem centură, nu avem autostradă, este singurul loc prin care, iată, din direcția Cluj-Napoca și de pe raza județului Cluj, oamenii tranzitează județul Mureș”, a declarat acesta. Bine, acum mai sunt vreo câteva variante, dar e cam greu să vii de la Borș și să o iei prin Sărmașu sau Sânpetru.

Senatorul a mai precizat că de la Direcția de Drumuri și Poduri Brașov a aflat că termenul de realizare a lucrării nu va fi respectat, care ar fi fost sfârșitul acestei luni.

“Se pare că durata de execuție a contractului, tot din sursele Companiei Naționale este de 7 luni, dar, iată, au început în iulie 2017, iar lucrările au fost sistate pe durata iernii și reluate în aprilie 2018. Termenul de finalizare, în mod normal, trebuie să fie sfârșitul lunii iulie 2018. Așa că firma respectivă sper, deși sunt reticent, că va finaliza această lucrare. Fiecare zi care blochează acest trafic este o durere pentru șoferi”, a subliniat parlamentarul liberal.

Ligia VORO

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exclusiv! VIDEO: Ghenele de gunoi subterane vandalizate lângă Valea Rece!

Un cititor ne-a trimis un video si cateva fotografii pe adresa redacţiei cu vandalizarea ghenelor …

Share
Share