Share

Home / Slider / Soluții de 5* de la Ferestre Partner, pentru căminul tău

Soluții de 5* de la Ferestre Partner, pentru căminul tău

Soluții tehnice de ultimă generație, cu un grad ridicat de confort și siguranță, sunt propunerile pe care le fac mureșenii de la Ferestre Partner, echipă cu 15 ani de experiență în domeniul dotării locuinței la standarde superioare de calitate.

Atunci când alegeți soluțiile de echipare a locuinței e bine să aveți în vedere detalii care vor face apoi diferența între o casă obișnuită și una cu grad de confort și siguranță de nivel înalt.

Confortul termic, fonic și siguranța sunt asigurate de:

1. Profilele încorporate în tâmplărie, și anume profile cu adâncimi de construcție de 76mm, 82mm, 92mm, profile Clasa A fabricate și caserate exclusiv în Germania, rigidizate în standard cu armături din oțel zincate cu grosimea de 2mm, închise în toc. Profilele cu adâncimi de construcție 82mm și 92mm sunt profilele preferate pentru casele pasive.


2. Siguranța este oferită de sistemul de feronerie Maco MultiMatic, de înaltă calitate, cu toate punctele de închidere antiefracție – în standard, echipat cu microventilație și mecanism împotriva acționării incorecte. Clienții noștri pot alege acum sistemul de balamale ascunse, pentru un design exclusivist al ferestrei. Pentru clienții noștri persoane fizice sau instituții financiare, care doresc cel mai înalt grad de siguranță, clasificat conform standardului european EN1627, sunt disponibile la cerere toate grupele de siguranță pană la RC6N, pe stoc fiind grupa de siguranță RC2N.


3. Pachetul de geam termoizolant, cu grosimi de 40mm-48mm-52mm60mm, cu sticlă de ultimă generație Planistar Sun, cu grosimea de 6mm, alături de distanțierul termic Swisspacer Ultimate® – cel mai performant distanțier termic din lume, certificat de IFT Rosenheim.

Printre soluțiile de 5* marca Ferestre Partner se regăsesc:

*MEGACULISANTA – DESCHIDERE MARE, VIZIBILITATE ȘI PROTECȚIE cu urmatoarele beneficii:

• VIZIBILITATE – MegaCulisanta îți va oferi o perspectivă completă asupra
exteriorului casei tale, având o lungime de până la 6.5m și o înălțime de până la 2.7m

• DESCHIDERE MARE – Prin deschiderea de până la 3.2m a ușii, poate trece aerul curat de afară, briza relaxantă, sunetul ploii și, mai ales, sentimentul că ești în natură. • LUMINA – O casă plină de lumină naturală este o casă ce contribuie la sănătatea generală a familiei.

• SIGURANȚA – MegaCulisanta te va proteja de vizitele nedorite prin sistemul de închidere și sticlă antiefracție utilizată în pachetul de geam termoizolant.

• TRECERE LINĂ – Să scoți pe terasă o măsuță cu rotile, un fotoliu sau căruciorul copilului, este foarte ușor, pentru că pragul special face trecerea foarte lină.

• ESTETIC – Aspectul general al casei va fi remarcabil, pentru că sunt apreciate casele moderne cu ferestre și deschideri mari.

• CONFORT – Te vei bucura de ceea ce-ți place, pentru că performanțele de protecție ale ușii au capacitatea de a ține afară frigul și zgomotele nedorite.

• SILENȚIOASĂ – Poți ieși și intra fără să deranjezi pe nimeni, ajutat de sistemele de deschidere și rulare silențioase, precum și de sistemul de închidere silențioasă SoftClose.

• MANEVRABILITATE – MegaCulisanta este foarte ușor de manevrat, chiar și de către copii, datorită sistemului special de ridicare și alunecare lină.

• AUTOMATIZARE – Pentru momentele în care vrei să te bucuri total de relaxare, poți alege sistemul de deschidere automată a ușii cu telecomandă sau buton.

DETALII TEHNICE

• Adâncimea constructivă a tocului și cercevelei este de 194mm, respectiv 82mm. Paletă coloristică diversă: puteți alege dintr-o gamă foarte largă de culori – 5 culori permanent în stoc și alte 35 sunt disponibile la comandă. • Armarea este realizată cu oțel cu grosimea pereților de 2mm.

• Pragurile folosite sunt de 25mm sau 50mm, ele pot fi încastrate în pardoseală, sau montate direct pe pardoseală.

* PLACAREA LA EXTERIOR CU PROFILE ALUMINIU Designerii și arhitecții au acum la dispoziție o paletă largă de posibilități pentru realizarea proiectelor personale. Pot îmbina astfel avantajul ferestrelor moderne din PVC, cu personalizarea imobilelor prin placarea la exterior cu profile din aluminiu, vopsite în gamă cromatică RAL (peste 300 nuanțe disponibile). Un alt avantaj al placării este îmbunătățirea rezistenței și longevității ferestrei, design modern cu contururi drepte. Placarea cu aluminiu la exterior este disponibilă pe profil Salamander cu 6 camere de izolare, adâncime de construcție 82mm, rigidizat cu armături din oțel zincate de 2mm, închise pe toc, echipare cu geam termoizolant triplu, grosime pachet între 48 – 52mm.


*PROTECȚIE SOLARĂ EXTERIOARĂ – STORURI EXTERIOARE WAREMA Storurile exterioare combină protecția solară perfectă de la exterior cu designul modern. Constructiv, ele sunt asemănătoare cu jaluzelele, numai că sunt mult mai robuste. Storurile Warema nu ruginesc și rezistă chiar la intemperii extreme. Cu lamelele lor late, care pot fi reglate de la interior în aproape orice unghi dorit, ele asigură la orice oră din zi, luminozitatea adecvată a încăperii. Storurile protejează împotriva privirilor indiscrete din exterior, însă nu stânjenesc aproape deloc privirea în afară. Prin paleta largă de culori a lamelelor și a șinelor de ghidare, storurile Warema constituie, în același timp, elemente stilistice pentru accentuarea fațadelor. După dorința fiecărui beneficiar, storurile se adaptează fațadei sau marchează accente optice.


Din capitolul protecție solară fac parte și rulourile exterioare, oferite în varianta suprapusă sau aplicată, din aluminiu, cu plasă insecte încorporată, acționate manual sau cu telecomandă. În ceea ce privește protecția antiinsecte, oferim soluții tehnice pentru toate cerințele, printre care plasă insecte tip plisse pentru deschideri mari, sau plase insecte tip rulou, într-o paletă coloristică variată. Vă așteptăm să testați soluțiile mai sus amintite, în showroom-ul nostru din Târgu Mureș, pentru a vă bucura cu adevărat de confort și siguranță. Ne gasiți si pe Facebook  https://www.facebook.com/search/top/?q=ferestre%20partner

Ferestre Partner Showroom:
str. Livezeni nr.4/A2, Târgu Mureș (în curtea Coop.Metalul)
Contact: 0744-201848, 0265-256274
www.ferestrepartner.ro
Facebook: Ferestre Partner

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ACUM. Incendiu la o casă în Luduș cu pericol de propagare

Astăzi, 22 iulie, cu puțin timp înainte de ora 9.00, a izbucnit un incendiu la …

Share
Share