Jandarmeria, în misiune la Festivalul Sighișoara Medievală Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

Jandarmeria, în misiune la Festivalul Sighișoara Medievală

În perioada 27-29 iulie, peste 40 de jandarmi mureșeni vor asigura ordinea publică la Festivalul Sighişoara Medievală 2018.

Pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a celei de a XXV-a ediţii a Festivalului Medieval din Sighișoara, jandarmii Grupării Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş, în cooperare cu celelalte forţe abilitate, vor acţiona în zona desfășurării manifestărilor programate a avea loc în Cetatea Medievală și Piaţa Octavian Goga, dar și pe traseele de afluire şi defluire a participanţilor.

Misiunea jandarmilor mureşeni este de protecţie a tuturor celor ce vor alege să participe la manifestări, prevenire şi combatere a oricăror acte şi fapte antisociale, dar și constatarea încălcărilor legii, conform atribuțiilor ce ne revin.

Specialişti din cadrul instituției noastre vor desfăşura și activităţi de informare și conștientizare a tinerilor, în scopul prevenirii consumului de droguri și alcool şi înlăturării potenţialelor cauze sau situaţii de natură a genera săvârşirea de fapte antisociale.

Recomandăm sighișorenilor și turiștilor care vor fi prezenți la eveniment să respecte precizările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare şi să evite conflictele de orice natură. În cazul în care sunt victime sau martori ale unor fapte antisociale, cetăţenii se pot adresa direct patrulelor de jandarmi, sau pot solicita sprijin la numărul unic de urgenţă 112.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul a Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE