Share

Home / Social / Jandarmeria, prezentă la evenimente în Mureș și Bistrița Năsăud

Jandarmeria, prezentă la evenimente în Mureș și Bistrița Năsăud

Echipaje și patrule de jandarmi mureșeni vor fi în misiune la sfârșitul săptămânii la manifestări cu public numeros, în județele Mureș și Bistrița Năsăud.

Timp de două zile, sâmbătă 28 iulie și duminică 29 iulie, jandarmii vor asigura măsuri specifice de ordine și siguranță publică la „Festivalul Văii Mureșului”. Manifestarea, ajunsă la cea de a XIV-a ediție, este organizată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Valea Mureșului, Consiliul Judeţean Mureş și Instituţia Prefectului Judeţului Mureş și se va desfășura în zona Platoului „La Alei” din localitatea mureșeană Răstolița. În cele două zile de festival, organizatorul estimează participarea a peste 5000 de persoane, astfel și numărul efectivelor de jandarmi va fi adaptat, în scopul asigurării unui climat de siguranță civică, necesar desfășurării în cele mai bune condiții a evenimentului.

De asemenea, echipajele Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș se vor deplasa și în județul Bistriţa-Năsăud. Misiunea jandarmilor este de asigurare a ordinii publice la „Zilele comunei Teaca”, unde în perioada 28-29 iulie se preconizează participarea a 1000 de persoane. Duminică, 29 iulie a.c. vom fi prezenți în mijlocul comunității din localitatea Sânmihaiu de Câmpie, unde se va desfăşura manifestarea cultural-artistică „Zilele comunei Sânmihaiu de Câmpie – Ziua Grâului”.

Petru evitarea incidetelor nedorite de natură a tulbura ordinea pubică, Jandarmeria Mobilă Mureș vă recomandă: să respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, să evitați consumul excesiv de alcool, să dați dovadă de vigilenţă în locurile aglomerate, să supravegheați copiii, pentru a nu se rătăci în mulțime.

Totodată, reamintim cetăţenilor că pot solicita sprijinul echipajelor de jandarmerie aflate în spațiul public sau pot apela numărului unic de urgenţă 112.

Respectarea acestor recomandări vă poate oferi un sfârșit de săptămână în siguranță!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mihai Viteazul, omagiat de Liga Pensionarilor Mureș

Președintele organizației de femei din cadrul Ligii Pensionarilor Mureș, prof. pensionar Floarea Perțe, a organizat …

Share
Share