Home / Eveniment / „Politici de sănătate“, alături de Platforma România 100

„Politici de sănătate“, alături de Platforma România 100

Distribuie

Platforma România 100 Târgu-Mureș invită publicul târgumureșean la intitulat „Politici de sănătate“ care va avea loc luni, 30 iulie, ora 18:00, la Hotel Plaza Târgu-Mureș (Piața Trandafirilor nr. 46-47).

În intervalul 18:00-19:00 va avea loc înregistrarea participanților și socializare, urmând ca în intervalul 19:00-19:15 să aibă loc deschiderea evenimentului, completată de o prezentare generală a Platformei România 100 și a Comunității Locale RO100 Tg. Mureș de către Raul Felix Hodoș, moderator al Comunității Locale RO100 Tg. Mureș.

În intervalul 19:15 – 20:45 se vor desfășura „Politici de sănătate“, împreună cu Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, co-moderator al Comunității Tematice Sănătate a Platformei România 100 și membru fondator al Mișcării România Împreună (RO+) și cu Diana Stoica, fost consiler personal al Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu în guvernul Cioloș și co-moderator al Comunității tematice Sănătate a Platformei România 100).

În încheiere, între 20:45 – 21:00 vor fi trase concluzii, iar Raul Felix Hodoș va prezenta activitățile viitoare.

(A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Protocol nou de intervenție în cazul tulburărilor emoționale dezvoltat de UMFST

Distribuie Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți (DCOPIS) din cadrul Universității de Medicină, …