Share

Home / Eveniment / „Politici de sănătate“, alături de Platforma România 100

„Politici de sănătate“, alături de Platforma România 100

Platforma România 100 Târgu-Mureș invită publicul târgumureșean la intitulat „Politici de sănătate“ care va avea loc luni, 30 iulie, ora 18:00, la Hotel Plaza Târgu-Mureș (Piața Trandafirilor nr. 46-47).

În intervalul 18:00-19:00 va avea loc înregistrarea participanților și socializare, urmând ca în intervalul 19:00-19:15 să aibă loc deschiderea evenimentului, completată de o prezentare generală a Platformei România 100 și a Comunității Locale RO100 Tg. Mureș de către Raul Felix Hodoș, moderator al Comunității Locale RO100 Tg. Mureș.

În intervalul 19:15 – 20:45 se vor desfășura „Politici de sănătate“, împreună cu Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, co-moderator al Comunității Tematice Sănătate a Platformei România 100 și membru fondator al Mișcării România Împreună (RO+) și cu Diana Stoica, fost consiler personal al Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu în guvernul Cioloș și co-moderator al Comunității tematice Sănătate a Platformei România 100).

În încheiere, între 20:45 – 21:00 vor fi trase concluzii, iar Raul Felix Hodoș va prezenta activitățile viitoare.

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru inaugurarea Casei Tradiționale de la Călugăreni și o nouă ediție a Festivalului Roman 7R

Festivalul Roman de la Călugăreni 7R își așteaptă publicul în data de 3 august cu …

Share
Share