Home / Administratie / Conducere nouă la Spitalul Clinic Județean Mureș. A revenit Ovidiu Gîrbovan

Conducere nouă la Spitalul Clinic Județean Mureș. A revenit Ovidiu Gîrbovan

Ovidiu Gîrbovan a revenit la conducerea Spitalului Clinic Județean (SCJ) Mureș, după revocarea, începând cu data de 16 iulie, a fostului manager Dan Sîmpălean.

“În urma procesului de evaluare a managerului Spitalului Clinic Județean Mureș, potrivit dispoziției Președintelui CJ Mureș  nr. 355/16 iulie 2018, începând cu data de 16 iulie 2018, până la ocuparea postului prin concurs, manager interimar al Spitalului Clinic Județean Mureș a fost desemnat domnul dr. Gîrbovan Ovidiu, director medical al Spitalului Clinic Județean Mureș”, se arată într-un comunicat de presă al unității medicale.

De asemenea, începând cu data de 30 iulie, dr. Ianosi Edith Simona a fost numită temporar, prin decizia președintelului CJ Mureș, Péter Ferenc, din 27 iulie, în funcția de director medical până la revocarea unilaterală din funcție, se mai arată în comunicatul de presă.

În consecință, Comitetul Director al SCJ are acum următoarea componență: dr. Ovidiu Gîrbovan, manager, dr. Ianosi Edith Simona, director medical, as. Gafița Lateș, director îngrijiri medicale, și Sorin Aurelian Pop, director financiar-contabil.

Este a treia revocare a lui Dan Sîmpălean din funcția de manager al SCJ Mureș. Prima a avut loc în august 2017, ca apoi acesta să revină la conducerea SCJ în noiembrie 2017. A doua oară, Dan Sîmpălean a fost revocat în decembrie 2017, pentru a reveni în funcție în februarie anul acesta, după ce a obținut suspendarea dispoziției președintelui CJ. Revocările din funcție au legătură cu întocmirea celor două studii de fezabilitate pentru reabilitarea termică a clădirilor a două clinici, respectiv cu licitația pentru construcția buncărului care va adăposti laboratorul de radioterapie la Clinica de Oncologie. (S. G.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Rachetele antigrindină, pregătite de lansare!

Prefectul Județului Mureș, Mara Togănel, a anunțat în data de 23 februarie, printr-o postare făcută …