Home / Administratie / Conducere nouă la Spitalul Clinic Județean Mureș. A revenit Ovidiu Gîrbovan

Conducere nouă la Spitalul Clinic Județean Mureș. A revenit Ovidiu Gîrbovan

Distribuie

Ovidiu Gîrbovan a revenit la conducerea Spitalului Clinic Județean (SCJ) Mureș, după revocarea, începând cu data de 16 iulie, a fostului manager Dan Sîmpălean.

„În urma procesului de evaluare a managerului Spitalului Clinic Județean Mureș, potrivit dispoziției Președintelui CJ Mureș  nr. 355/16 iulie 2018, începând cu data de 16 iulie 2018, până la ocuparea postului prin concurs, manager interimar al Spitalului Clinic Județean Mureș a fost desemnat domnul dr. Gîrbovan Ovidiu, director medical al Spitalului Clinic Județean Mureș”, se arată într-un comunicat de presă al unității medicale.

De asemenea, începând cu data de 30 iulie, dr. Ianosi Edith Simona a fost numită temporar, prin decizia președintelului CJ Mureș, Péter Ferenc, din 27 iulie, în funcția de director medical până la revocarea unilaterală din funcție, se mai arată în comunicatul de presă.

În consecință, Comitetul Director al SCJ are acum următoarea componență: dr. Ovidiu Gîrbovan, manager, dr. Ianosi Edith Simona, director medical, as. Gafița Lateș, director îngrijiri medicale, și Sorin Aurelian Pop, director financiar-contabil.

Este a treia revocare a lui Dan Sîmpălean din funcția de manager al SCJ Mureș. Prima a avut loc în august 2017, ca apoi acesta să revină la conducerea SCJ în noiembrie 2017. A doua oară, Dan Sîmpălean a fost revocat în decembrie 2017, pentru a reveni în funcție în februarie anul acesta, după ce a obținut suspendarea dispoziției președintelui CJ. Revocările din funcție au legătură cu întocmirea celor două studii de fezabilitate pentru reabilitarea termică a clădirilor a două clinici, respectiv cu licitația pentru construcția buncărului care va adăposti laboratorul de radioterapie la Clinica de Oncologie. (S. G.)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.