Share

Home / Administratie / Nadia Rață organizează o dezbatere pe tema fondurilor europene

Nadia Rață organizează o dezbatere pe tema fondurilor europene

Consilierul judeţean Nadia Raţă,  prim-vicepreședinte PNL Mureș, va organiza şi modera miercuri, 8 august – 2018, începând cu ora 17, în Sala de conferinţe a Hotelului Grand din Tîrgu-Mureş, dezbaterea cu tema “Fonduri Europene și Dezvoltare Regională”. La dezbateri vor participa Petru Luhan ‒ preşedinte, Comisia Fonduri Europene şi Dezvoltare Regională, Partidul Naţional Liberal, care va prezenta programele de finanțare din fonduri europene (proiecte noi şi proiecte aflate deja în implementare) şi Tiberiu Gabriel Dobrescu ‒ preşedinte, Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Educaţiei Naţionale, care va vorbi despre platforma electronică pentru Educaţia Adulţilor ‒ EPALE şi cadrul european al calificărilor pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Invitatul special al dezbaterii este Ludovic Orban, preşedintele PNL. La finalul evenimentului, participanții sunt așteptați să aibă un rol activ în dezbaterea pe marginea disfuncționalităților sistemului de accesare a fondurilor europene. (S. G.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecte cu și pentru tineri din comunitate, la Liceul Tehnologic „Lucian Blaga”

La Liceul Tehnologic „Lucian Blaga”, Reghin, datorită Asociației „Euro-Centrum” și unor profesori și elevi sufletiști, …

Share
Share