Home / Sport / Se dă startul în Cupa României

Se dă startul în Cupa României

Distribuie

Miercuri, 1 august, se dispută prima fază națională a ediției 2018-2019 a Cupei României la fotbal. La această fază intră în competiție cele 42 de câştigătoare ale fazei judeţene şi 26 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii III. Cele 34 de meciuri se dispută într-o singură manșă, eliminatorie, cu două reprize a câte 15 minute de prelungiri în caz de egalitate, urmate de lovituri de departajare, unde este cazul. În această fază intră și trei echipe care reprezintă județul Mureș: cele două participante în seria V a Ligii III, Avântul Reghin și CS Iernut, la care se alătură câștigătoarea fazei județene, Mureșul Rușii Munți. Aceasta va întâlni pe teren propriu Avântul Reghin, în timp ce echipa din Iernut face deplasarea la Sticla Arieșul Turda. CS Iernut are așadar o misiune dificălă în fața unei cunoștințe mai vechi, cu evoluții în ligile superioare, dar care vine din postura de câștigătoare a fazei județene Cluj și câștigătoare detașată în Liga IV.

Faza a doua a competiției este programată peste două săptămâni, în 15 august, când vor participa 56 de echipe, cele 34 calificate din faza I şi alte 22 din Liga 3, cu un total de 28 de meciuri. Acestea se vor disputa tot într-o singură manșă, pe terenul celor din eșaloanele inferioare, sau mai slab clasate în ultimul sezon.

 

De asemenea, verificati

Proiectul ”CSU în Școală” continuă

Distribuie Clubul Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș și Centrul Universitar de Excelență în volei, entități …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.