Home / Slider / Primăria Tîrgu Mureş va acorda un meniu complet pensionarilor cu venituri mici în cadrul programului „Să ne îngrijim bunicii”

Primăria Tîrgu Mureş va acorda un meniu complet pensionarilor cu venituri mici în cadrul programului „Să ne îngrijim bunicii”

Începând din data de 1 noiembrie 2018, pensionarii al căror venit net lunar pe membru de familie nu depășește suma de 1.162 lei, vor primi un meniu complet de două ori pe săptămână, se arată în cadrul unui comunicat emis de către Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale al Primăriei Municipiului Tîrgu Mureș.

În anul 2009, prin Hotărârea Consiliului local municipal nr. 96 a fost aprobat programul „Să ne îngrijim bunicii”. Ca urmare, la şedinţa de consiliu local din luna iulie a.c. a fost aprobat un cuantum al alocaţiei de hrană de 17 lei/zi/persoană.

„Ne bucurăm că putem veni în sprijinul pensionarilor cu venituri modeste şi de aceea am hotărât să continuăm programul «Să ne îngrijim bunicii». Manifestăm respect şi preţuire pentru vârstnicii care au realizat ceva pentru acest oraş, oameni care dau mereu frumuseţe şi consistenţă urbei”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului.

(A. V.)

1 comentariu

  1. Depinde din ce bani este atat de generos tovarasul Maior.Sper ca din buzunarul lui si din buzunarul altor bugetari milionari din Tg.Mures si nu din banii altor pensionari care pensia au cu un pic mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Locuri de muncă disponibile la o firmă mureșeană cu capital german. Numeroase beneficii pentru angajați.

Inginer ProiectantCerinţe:Studii superioare tehnice specificeCunoștințele de programare și experiență în industrie constituie avantajExperiență în proiectare …