Home / Cultură / 85 de producții în selecția oficială, la SIMFEST

85 de producții în selecția oficială, la SIMFEST

Juriul de preselecție și-a încheiat activitatea în această săptămână și a decis păstrarea în selecția oficială a Festivalului Internațional al Televiziunilor și Producătorilor Independenți SIMFEST a 85 de producții realizate de televiziuni locale și naționale, producători independenți sau case de producție din 14 țări.

Sunt acoperite toate secțiunile din regulamentul festivalului. Conform așteptărilor, cele mai numeroase prezențe sunt înregistrate la secțiunile Documentar (24) și Reportaj (16). Sunt înregistrate și elemente inedite, precum producțiile de la secțiunea Mijloace neconvenționale și un Eveniment multimedia prezentat live în timpul festivalului, se arată într-un comunicat emis de către Simona Boantă, PR Manager SIMFEST.

Lista producțiilor selectate va fi publicată pe site-ul festivalului: www.simfest.ro. Realizatorii sunt rugați să trimită organizatorilor, în cel mai scurt timp, kit-ul de presă: o fotografie cu rezoluție bună și o autoprezentare în 5 – 6 rânduri, în limbile română și engleză, pentru catalog și un trailer al producției (sau mai multe fotografii de rezoluție înaltă, dacă nu există trailer).

Cei care doresc să participe la festival și să-și prezinte lucrările în fața publicului sunt rugați să ia legătura cu organizatorii, telefonic sau prin e-mail: office@simfest.ro, simfestmures@yahoo.com.

Toate producțiile selectate vor fi proiectate pentru public, cu acces gratuit, în perioada 28 august – 1 septembrie, în Cetatea medievală din Tîrgu Mureș. Duminică, 2 septembrie, la Cinema ARTA, între orele 10.00 – 15.00, vor fi proiectate producțiile premiate.

(A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sânzienele și Ziua Iei, la Muzeul Etnografic „Anton Badea”

Cu prilejul sărbătorii de Sânziene, Muzeul Etnografic „Anton Badea” din Reghin invită publicul larg la …