„Desculț în iarbă” revine cu o nouă ediție… estivală! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 823 Vizualizări

„Desculț în iarbă” revine cu o nouă ediție… estivală!

A doua ediție din această vară și a șasea din seria de evenimente „Desculț în iarbă” rămâne un eveniment de relaxare și de împărțit zâmbete fără nici o obligaţie, unde altundeva decât în natură!

„Desculț în iarbă” a dovedit că este un eveniment de vară, o poveste cu oameni care știu să se bucure de moment, care nu uită să danseze desculți în iarbă.

Organizatorii diSTiNCT events împreună cu JCI Tg. Mureş susțin și la această ediție campaniile de dezvoltare personală „EduClub” și „I Love My Health”, deci și la această ediție vom avea parte de program de sănătate, carte, muzică bună și un film nemuritor. Sperând că ploaia va ocoli evenimentul, organizatorii promit un film minunat ce va readuce glamour-ul clasic hollywoodian… Titlul filmului rămâne un mister până la momentul proiecției.

La ediția „Desculț în iarbă / Estival” va performa live trupa iarba Fiarelor!

Proiectul muzical „iarba Fiarelor” s-a născut vara trecută, la Șieu Odorhei, Bistrița Năsăud. S-a dezvoltat în jurul vocii, a percuției și a versurilor inspirate din cultura autohtonă și scrise în limbaj băștinaș (neaoș).

Trupa iarba Fiarelor îi aduce laolaltă pe Cristi Chiriac (voce & chitară), Radu Zăgrean (tobe & percuție) și Ionuț Burcușel (chitară bass). Trio-ul face o simbioză între versuri, ritmuri, elemente de folclor autentic și influențele muzicale recente.

Proiectul poartă numele unei ierburi legendare. În mitologie, iarba fiarelor este o plantă misterioasă, care descuie lacăte. Pe scenă, iarba Fiarelor descuie muzica…

Pe data de 11 august, în Cetatea Medievală Târgu Mureş, începând cu orele 11.00 (evenimentul se încheie la orele 23:00), participanții sunt încurajați să-și aducă pături și o carte… pe care o pot dona, și la schimb vor primi o carte nouă, în cadrul campaniei „Blind Book” susținută de JCI.

Program Desculţ în iarbă – Estival”, ediţia a VI-a!

11:00 – 23:00 Relaxare…

11:00 – 21:00 – DJ

17:00 – 20:00 Campanie socială JCI Tg. Mureş: „EduClub”

17:00 – 18:00 Campanie socială JCI Tg. Mureş: „I Love My Health”

18:00 – iarba Fiarelor – Concert live

21:00 – Proiecţie de film – bineînţeles, titlul rămâne un mister…

Food & Drinks

Intrarea este liberă!

Mai multe detalii despre eveniment le găsiți pe pagina de Facebook @descultiniarba

Vă aşteptăm cu drag pe iarbă!

 

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE