Share

Home / Sanatate / Workshop „Creativitate în logopedie” pentru copii

Workshop „Creativitate în logopedie” pentru copii

Luna viitoare, în 15 septembrie, My Happy Family organizează un nou eveniment adresat părinților și copiilor. Workshopul „Creativitate în logopedie” se va desfășura între orele 10:00 și 12:00 la sediul My Happy Family de pe strada Alba Iulia, nr. 36.

Workshop-ul „Creativitatea în logopedie” vine în sprijinul specialiștilor, studenților și părinților cu o multitudine de jocuri și metode din practica logopedică, menite să fie de ajutor în lucrul cu copilașii. Șoldan Voichița, psiholog-logoped, va prezenta multe materiale atât create de ea, cât și consacrate, pe diverse teme: dezvoltarea aparatului fonoarticulator, educarea respirației, dezvoltarea auzului fonematic, dezvoltarea motricității, stimularea limbajului, corectarea dislaliei, autocunoaștere și creșterea stimei de sine a copilului.

Prețul acestui workshop este de 65 lei, iar înscrierea se face prin trimiterea textului „WORKSHOP Targu Mures”+ numele dvs. la numărul de telefon 0762 639 680 (ulterior, după confirmarea locului se achită un avans de 30 lei în contul: RO31INGB0000999901171240 Șerban Elena Maria).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Personalul medico-sanitar ar putea ieși la pensie la cerere, fără penalități

Personalul medico-sanitar ar putea ieşi la pensie la cerere, fără penalităţi, corespunzător încadrării în locurile …

Share
Share