Home / Administratie / Anunţ important

Anunţ important

Consiliul Judeţean Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Podeț provizoriu pe drumul județean DJ 143  Daneș – Criș – limită județ Sibiu km 11+200, județul Mureș”, propus a fi amplasat în satul Criș, comuna Daneș,  judeţul Mureş.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, localitatea Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 şi marţi – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la sediul titularului de proiect din municipiul Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr.1, în zilele de luni-vineri între orele 8.00 – 16.00, precum și la următoarele adrese de internet http://apms.anpm.ro  și http://www.cjmures.ro

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, localitatea Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00-  15.00, şi marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00.

Preşedinte,                                                                                         Secretar,

Péter Ferenc                                                                                     Paul Cosma

Vicepreşedinte,

Ovidiu Dancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Activități de informare ale ISU Mureș!

Personalul militar din cadrul Inspecției de Prevenire și din cadrul subunităților operative ale Inspectoratului pentru …