Home / Administratie / Anunţ important

Anunţ important

Consiliul Judeţean Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Podeț provizoriu pe drumul județean DJ 143  Daneș – Criș – limită județ Sibiu km 11+200, județul Mureș”, propus a fi amplasat în satul Criș, comuna Daneș,  judeţul Mureş.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, localitatea Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 şi marţi – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la sediul titularului de proiect din municipiul Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr.1, în zilele de luni-vineri între orele 8.00 – 16.00, precum și la următoarele adrese de internet http://apms.anpm.ro  și http://www.cjmures.ro

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, localitatea Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00-  15.00, şi marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00.

Preşedinte,                                                                                         Secretar,

Péter Ferenc                                                                                     Paul Cosma

Vicepreşedinte,

Ovidiu Dancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dan Vasile Dumitru, mesaj de Ziua Națională a României

Cu prilejul Zilei Naționale a Românei, primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru a transmis un …