Share

Home / Recomadări zi de zi / “Asigură-ţi o zi frumoasă!”, în plină desfăşurare

“Asigură-ţi o zi frumoasă!”, în plină desfăşurare

Inspectoratul de Poliţie Judeţean, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş – ATOP, Primăria municipiului Târgu-Mureş, Poliţia Locală Târgu-Mureş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mureş, Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş şi Radio Vacanţa implementează, în perioada 1 iulie – 31 august, proiectul de prevenire a criminalităţii contra patrimoniului “Asigură-ţi o zi frumoasă!”

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, până în prezent, poliţişti, jandarmi, poliţişti locali „au fost implicaţi în peste 31 de acţiuni în teren, acestea vizând reducerea riscului victimal în Complexul „Mureşul” – cu parcările de la cele două intrări şi străzile adiacente – Păcii, Tâmplarilor, Secuilor Martiri, Luntraşilor, Margaretelor, Aleea Carpaţi, precum şi în parcările de la Platoul Corneşti.”

În vederea evitării victimizării în domeniul furturilor din autoturisme, poliţiştii mureşeni vă recomandă să ţineţi cont de următoarele sfaturi:

– Nu lăsaţi niciodată cheile în contact şi asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute!

– Nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, obiecte de valoare (genţi, poşete, borsete, îmbrăcăminte, casetofoane auto, camere video, telefoane mobile etc.). Acestea vor tenta hoţii să vă spargă vehiculul!

– Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permise de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, cărţi de credit, ordine de plată sau orice alte înscrisuri de valoare!

– Închideţi complet geamurile când părăsiţi autoturismul, chiar pentru scurt timp. Un geam lăsat uşor întredeschis vă poate da peste cap toate precauţiile folosite!
– Montaţi un sistem de alarmă antifurt, de cele mai multe ori costă mai puţin decât paguba suferită în urma unui furt!

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pregătiri pentru sezonul estival la „Weekend”

Complexul de sport și agrement “Mureșul” (“Weekend”) așteaptă vara cu noutăți. “Primăria Târgu-Mureș a demarat …

Share
Share