Bărbaţi cercetaţi pentru furt de cai şi atelaj Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

Bărbaţi cercetaţi pentru furt de cai şi atelaj

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Brîncoveneşti au reţinut marţi, 7 august, pentru 24 de ore, doi bărbaţi în vârstă de 32 şi 37 de ani, din comuna Vătava, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, la data de 4 august, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Vătava, care a reclamat că s-au sustras, de pe păşune, două cabaline.

„În fapt, în noaptea de 3 spre 4 august, cele două cabaline au fost lăsate nesupravegheate de către proprietari, la păşunat, pe o pășune de pe raza comunei Vătava, iar în dimineața de 4 august, aceştia au constatat faptul că cele două cabaline nu se mai aflau pe pășune”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit săvârşirea unei alte fapte, care, la data constatării nu era sesizată la Secţia de Poliţie Rurală nr. 6 Brâncoveneşti, respectiv o altă infracţiune de furt săvârşită în noaptea de 3 spre 4 august 2018. În cauză, unui bărbat de 73 ani din comuna Vătava, persoane necunoscute i-au sustras un atelaj hipo și un ham.

„Din cercetările efectuate a reieşit că doi bărbaţi, de 32 şi 37 de ani, din comuna Vătava ar fi săvârşit faptele, aceştia fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş. Bunurile sustrase și cele două cabaline, în valoare totală de 9.000 de lei, au fost recuperate și predate persoanelor vătămate. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin”, se menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE