Material lemnos confiscat Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 165 Vizualizări

Material lemnos confiscat

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au efectuat o acțiune marţi, 7 august, pentru prevenirea transportului și comercializării de materiale lemnoase fără proveniență legală.

Cu acest prilej poliţiştii au oprit în trafic, pe drumul forestier Bistra Mureşului, în afara localităţii Deda, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Sărmaş, judeţul Harghita, care transporta cantitatea de 26 metri cubi lemn de foc din speciile fag şi molid.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, aceştia au constat faptul că bărbatul a prezentat avize care nu aveau înscrise data şi ora plecării transportului, nici data emiterii lor, iar volumul nu corespundea cu cel înscris în avize. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, materialul lemnos,  în valoare totală de 5.200 de lei, fiind confiscat şi predat în custodia unui reprezentant al Ocolului Silvic Răstoliţa”, se menţionează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE