Share

Home / Administratie / Minivacanță pentru bugetari în 15-19 august

Minivacanță pentru bugetari în 15-19 august

Potrivit hotărârii nr. 687 publicate în data de 7 august în Monitorul Oficial, datorită zilei libere naționale în 15 august, salariații din sectorul public vor primi două zile libere în 16 și 17 august pentru a putea beneficia de un weekend prelungit.

Pentru recuperarea zilelor de muncă stabilite ca zile libere, instituțiile publice își vor desfășura activitatea în regim de program normal în zilele de sâmbătă din 25 august și 1 septembrie sau vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 7 septembrie 2018 conform planificărilor stabilite. Această prevedere nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producție sau specificul activității (spre exemplu magistrații și celelalte categorii de personal din cadrul instanțelor judecătorești implicate în soluționarea proceselor în zilele respective).

Operațiunile de încasări prin virament în relația cu instituțiile de credit aferente datei de 14 august se înregistrează în contabilitățile unităților Trezoreriei Statului în data de 14 august, iar cele din 16 și 17 august în data de 20 august.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vot pentru aducerea deșeurilor de la Cluj-Napoca la Sânpaul

Aleşii județeni au aprobat vineri, 22 martie, cu unanimitate de voturi, 31, un proiect de …

Share
Share