Mureşean căutat pentru jaf în Italia, capturat de poliţişti Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 211 Vizualizări

Mureşean căutat pentru jaf în Italia, capturat de poliţişti

Un bărbat din judeţul Mureş pe numele căruia era emis un mandat de urmărire internaţională pentru săvârșirea infracţiunilor de jaf cu circumstanță agravantă a folosirii armelor și evadare, a fost depistat de poliţiştii mureşeni. Bărbatul a fost condamnat de autorităţile italiene la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, 1 lună și 20 zile de închisoare.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, luni, 6 august, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureş şi ai Postului de Poliţie Hodac au desfăşurat o acțiune în vederea identificării și reținerii unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Hodac, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunilor de jaf cu circumstanță agravantă a folosirii armelor și evadare.

„În fapt, în cursul anului 2008, bărbatul împreună cu altă persoană, prin folosirea armelor şi prin ameninţări ar fi încercat să intre ilegal în posesia unui autoturism. Ulterior, în cursul aceluiaşi an, fiind supus, de către autorităţile italiene, măsurii de arest la domiciliu, a plecat fără autorizare, de două ori. Bărbatul era dat în urmărire internațională de autorităţile judiciare italiene din luna iunie 2018. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș a emis pe numele bărbatului o ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând fi prezentat instanței de judecată pentru validarea mandatului european de arestare. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Biroului Sirene, din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională”, se arată în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE