Share

Home / Business / Proiect imobiliar, în dezbatere publică la Primăria Târgu-Mureş

Proiect imobiliar, în dezbatere publică la Primăria Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează, în perioada 8-21 august 2018, consultarea opiniei publice cu privire la Studiul de circulație aferent ”Plan Urbanistic Zonal – actualizare PUZ ansamblul rezidențial Dolomiti, strada Livezeni, fără număr” aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 220/27 iulie 2017, beneficiari: SC ”Dolomiti Invest” SRL, Borșan Rita Simona, SC ”Fomco 2006” SRL, elaborat de SC ATStudio SRL și ing. Mircea Moldovan.

Potrivit unui comunicat făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro, cu această ocazie se va organiza o dezbatere publică în data de 21 august 2018, ora 15.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş, Piaţa Victoriei nr. 3, în sala de şedinţe Consiliu.

“Sunt invitaţi să participe toţi cei interesaţi: cetăţeni, persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, organizaţii neguvernamentale, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate. Prezentarea propunerilor va fi susţinută de către elaboratoul studiului de circulație supuse dezbaterii publice”, se menţionează în comunicat.

Totodată, extrase din documentaţia sus menţionată vor fi expuse în holul central al Primăriei, vis-a-vis de camera 12.

Orice persoană poate depune în scris propriile opinii şi propuneri privitoare la aceste proiecte, la ghişeul de relaţii cu publicul al Direcţiei Arhitect Şef, camera 12, parter sau pe adresa de e-mail urbanism@tirgumures.ro.

Informaţii suplimentare se pot obţine, la cerere, de la Serviciul Urbanism, Dezvoltare Durabilă, Informatizare, camera 70, în intervalul orar de relaţii cu publicul de luni-joi, între orele 11.00 – 12.00, sau la numărul de telefon 0265-268.330, interior 164.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Petru Ştefan Runcan, soluţii pentru dezvoltarea turismului mureşean

Am avut plăcerea să întâlnesc zilele trecute un om destins şi zâmbitor, Petru Ştefan Runcan, …

Share
Share