Home / Sport / Barabási Rozália, pe podium în Letonia

Barabási Rozália, pe podium în Letonia

Distribuie

Târgumureșeanca Barabási Rozália a obținut o medalie de bronz în cadrul Campionatului Baltic Masters de atletism desfășurat la sfârșitul săptămânii în localitatea Bauska din Letonia. Întrecerea a fost rezervată atleților veterani și au fost prezenți peste 300 de atleți din țările baltice, dar și din Belarus, Ucraina, Rusia, Irlanda și Turcia, mureșeanca fiind singura care a reprezentat România. Deja obișnuită cu podiumurile la întrecerile veteranilo, Rozsi a reușit să obțină și la aceste întreceri o medalie, clasându-se imediat lângă podium în alte două probe. A urcat pe podium la categoria de vârstă +40 feminin în proba de 100 metri plat și s-a clasat pe locul 4 la 200 metri plat.

Fiind singura reprezentantă a României, a fost solicitată de ștafeta Turciei, care avea doar trei participante în probele de alergare, să ia startul alături de ele în proba de 4×100, obținând alături de aceasta un al doilea loc 4 (foto 2). „Participarea la acest campionat o pot considera o reușită pentru mine și doresc să mulțumesc colegilor mei de muncă pentru susținere, antrenorului Szabó Ferenc pentru pregătire, dar și sponsorilor care m-au sprijinit pentru a putea efectua această dificilă deplasare. A fost un eveniment deosebit, unde s-au reîntâlnit mulți atleți care pot fi numiți colegi de competiții, desfășurate în cel mai prietenoase împrejurări, când este sărbătorită împreună fiecare cursă terminată. Sunt mulțumită și pentru rezultatele obținute. Am reușit să ocup locul trei pe podium în proba mea favorită, 100 metri plat, am și un loc 4 la 200 metri plat, iar la cererea colegelor turcoaice am intrat și în ștafeta lor de 4×100, unde am obținut un nou loc 4”, a spus mureșeanca.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.