Home / Sport / Competiția Outward Bound Carpathian Adventure

Competiția Outward Bound Carpathian Adventure

Un nou eveniment plin de aventură se anunță între 31 august – 2 septembrie în munții Gurghiului și împrejurimile localităţii Sovata. Centrul de Tineret Internațional Outward Bound Romania organizează o competiție care va dura 30 ore și va parcurge o distanță de 90 km.

Carpathian Adventure este o competiție caritabilă care se realizează în echipe de 4 persoane. Pentru a ajunge la linia de sosire, echipele vor trebui să depășească numeroase probe outdoor, cum ar fi: tura montană, rapel, orientare, tură cu bicicleta, probe pe apă și diverse probe de echipă. Pot fi atât echipe omogene (doar bărbați sau femei), cât și mixte. Toți trebuie să aibă peste 18 ani.

Competiția Carpathian Adventure este menită să pună la încercare capacitățile fizice, mentale, emoționale și psihice, precum și abilitățile de a lucra în echipă (flexibilitate, comunicare, leadership) a participanților, prin depășirea provocărilor si folosirea eficienta a resurselor mai sus menționate. Ea se adresează oamenilor entuziaşti și perseverenţi care, formând echipe, doresc să se întreacă într-o aventură puternică și provocatoare în mijlocul naturii. La acest eveniment Outward Bound Romania îşi doreşte participarea partenerilor săi tradiţionali (firme, organizații, școli).

Sănătate și faptă bună într-un singur pachet

Organizatorii țin să sublinieze că Carpathian Adventure este un eveniment caritabil de fundraising prin care se doreste obținererea unui sprijin financiar pentru programele de tineret ale Societății pentru Tineret Outward Bound. Astfel, toți cei care se înscriu în această competiție au posibilitatea nu numai să participe la un eveniment sportiv cu beneficii pentru sănătate în care îşi testează capacitățile proprii, dar şi să sprijine participarea a mai mult de o mie de tineri la programe educative și de dezvoltare a personalității organizate de Outward Bound în condiții optime și de calitate superioară.

Taxă de înscriere este de 280 euro/ echipă, iar suma minimă de fundraising pentru firme 1000 euro/echipă. Pentru mai multe detalii, puteți trimite un e-mail la imola@outwardbound.ro sau suna la numărul de telefon 0741 939 300 (Samaj Imola-Noémi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sighișoara: Vouchere pentru copiii care se legitimează la un club sportiv

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis luni, 12 octombrie, faptul că se oferă vouchere în …