Home / Politic / Nadia Raţă (prim-vicepreşedinte PNL Mureş): „Mă întreb ce mai urmează?! Să fim gazați pentru ceea ce spunem sau suntem”

Nadia Raţă (prim-vicepreşedinte PNL Mureş): „Mă întreb ce mai urmează?! Să fim gazați pentru ceea ce spunem sau suntem”

Distribuie

Consilierul judeţean Nadia Raţă, prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Mureş, a postat, în acest sfârşit de săptămână, pe pagina sa de Facebook, un text în care condamnă modul în care autorităţile au gestionat protestele antiguvernamentale de la Bucureşti.

„Toți cei de vârsta mea își aduc bine aminte de perioada comunistă și sper că acum nu mai are nimeni dubii în legătură cu această guvernare. În această seară, noapte, am retrăit puternic revolta de atunci și mi-au trecut prin fața ochilor toate trăirile și convingerile care m-au făcut să mă înscriu într-un partid de dreapta. Și care m-au determinat în toți acești ani să nu stau deoparte și să fiu jurnalist înainte de a deveni om politic.
Și cu toate că ne doream atât de mult ca astăzi, după 30 de ani să fim “departe”, ne confruntăm cu același flagel, comunist.
S-a dovedit în timp că nu e deloc ușor de învins.
Adevărata față a actualei guvernări a fost azi mai mult decât vizibilă. Au căzut “măștile” și “abuzul, manipularea și teroarea” au folosit forța puterilor statutului împotriva propriilor cetățeni. Violență incalificabilă împotriva românilor la ordinul de partid.
Mă întreb ce mai urmează?!
Să fim gazați pentru ceea ce spunem sau suntem.”

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.