Transilvania Bike Trails Race de la Saschiz la a V-a ediție Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 352 Vizualizări

Transilvania Bike Trails Race de la Saschiz la a V-a ediție

Transilvania Bike Trails Race (TBT Race) este un concurs MTB ce va avea loc sâmbătă, 18 august, cu start și finish la Saschiz, satul din apropierea localității Viscri și al cărui scop este lansarea și promovarea rețelei de trasee de bicicletă ce leagă satele săsești din zona Târnava Mare cu Sighișoara.

Conform organizatorilor, concursul se va desfășura pe trei distanțe. O distanță de 77 km în care parcurgi complet peisajul și zonele de interes locale, una medie, pentru începători de 42 km și una scurtă pentru copii și familii de 22 km. Traseele parcurg atât zone special amenajate din rețeaua de poteci, cât și dealuri cu iarbă, drumuri forestiere, ulițe din satele vechi. Traseele de concurs trec prin curțile bisericilor fortificate și cel lung prin cetatea Saschiz.

Obiectivul principal al proiectului este acela de a oferi o experiență unicaă utilizatorilor, de a atrage un număr cât mai mare de iubitori ai mișcării în aer liber în zonă și de a crește veniturile localnicilor printr-un turism verde și responsabil. Traseele sunt pietruite pentru a se evita producerea de noroi, sunt ușor de urmărit, sunt construite în proporție de 80% prin pădure și pot fi utilizate pe toată perioada anului, exceptând perioadele cu zapadă.

Pentru mai multe detalii și pentru programul complet, puteți accesa site-ul www.tbtrace.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE