Animalele de la Zoo, la adăpost de căldură! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 198 Vizualizări

Animalele de la Zoo, la adăpost de căldură!

Animalele de la Grădina Zoologică din Târgu-Mureş au parte de o alimentaţie specială, pentru zilele călduroase. În meniul lor predomină fructele şi legumele, dar este suplimentată şi cantitatea de apă. „Padocurile sunt construite astfel încât exemplarele de la Zoo au parte de umbră şi soare, în acelaşi ţarc. Fiecare animal beneficiază de mai multe adăpătoare, care sunt amplasate în spatele cuştilor, unele din ele, departe de ochii vizitatorilor. Îngrijitorii schimbă apa animalelor de cel puţin trei ori pe zi”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Grădina Zoologică din Târgu-Mureş, una din cele mai mari din Europa de Est găzduieşte aproximativ 800 de animale. 150 de specii răspândite pe glob pot fi admirate de vizitatori. Piesele de rezistenţă sunt: elefantul, girafa, zebra Greva sau mandrilele, care pot fi privite exclusiv la Grădina Zoologică din Târgu-Mureş. Programul de vizită este între orele 9.00 şi 18.00.

„Sezonul estival a adus, până acum, la fiecare sfârşit de săptămână, în medie, peste 5.000 de vizitatori, din ţară şi străinătate”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE