Share

Home / Administratie / Animalele de la Zoo, la adăpost de căldură!

Animalele de la Zoo, la adăpost de căldură!

Animalele de la Grădina Zoologică din Târgu-Mureş au parte de o alimentaţie specială, pentru zilele călduroase. În meniul lor predomină fructele şi legumele, dar este suplimentată şi cantitatea de apă. „Padocurile sunt construite astfel încât exemplarele de la Zoo au parte de umbră şi soare, în acelaşi ţarc. Fiecare animal beneficiază de mai multe adăpătoare, care sunt amplasate în spatele cuştilor, unele din ele, departe de ochii vizitatorilor. Îngrijitorii schimbă apa animalelor de cel puţin trei ori pe zi”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Grădina Zoologică din Târgu-Mureş, una din cele mai mari din Europa de Est găzduieşte aproximativ 800 de animale. 150 de specii răspândite pe glob pot fi admirate de vizitatori. Piesele de rezistenţă sunt: elefantul, girafa, zebra Greva sau mandrilele, care pot fi privite exclusiv la Grădina Zoologică din Târgu-Mureş. Programul de vizită este între orele 9.00 şi 18.00.

„Sezonul estival a adus, până acum, la fiecare sfârşit de săptămână, în medie, peste 5.000 de vizitatori, din ţară şi străinătate”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Asociația Leader Parteneriat Mureșean

Share

Share
Share