György Renáta Tünde, cea mai frumoasă ardeleancă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5122 Vizualizări

György Renáta Tünde, cea mai frumoasă ardeleancă

Târgumureşeanca György Renáta Tünde s-a calificat în Top 10 la Miss Intercontinental Hungary, competiţie de frumuseţe organizată la Budapesta vineri, 10 august. Totodată, tânăra în vârstă de 20 de ani a revenit acasă cu titlul „Cea mai frumoasă ardeleancă” şi cu un premiu constând într-o excursie de un weekend prelungit, pentru două persoane, în Ungaria, plus 80.000 de forinţi.

Viitor pedagog/psiholog

În prezent, György Renáta Tünde este studentă în anul III, la Universitatea „Babeş Bolyai” din Cluj Napoca, unde studiază Pedagogia şi psihologia.

„Sunt foarte bucuroasă că am câştigat acest premiu. Pentru mine a fost deja o bucurie că am intrat în Top 10 la un nivel aşa înalt”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, György Renáta Tünde.

În trecut, frumoasa care a mărturisit că modellingul este doar un hobby a participat cu succes şi la alte competiţii de frumuseţe, câştigând locul 1 la Miss Nyárádmente Szépe (2012), locul 1 la Miss Bekecsalja Szépe (2014), locul 3 la Miss Erdély Arca şi locul 1 la Miss Erdély Arca (2017).

 

Text: Alex TOTH

Foto: Fuzsek GÁBOR

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE