Home / Cultură / Hai cu o carte la festival și ajută biblioteca din Ibănești!

Hai cu o carte la festival și ajută biblioteca din Ibănești!

Consiliul Județean Mureș în parteneriat cu Biblioteca Județeană Mureș au lansat proiectul „Hai cu o carte la festival!” care va avea loc în perioada 18-19 august.

Proiectul se va derula anual cu ocazia Festivalului Văii Mureșului și a Festivalului Văii Gurghiului și, în cadrul acestuia, participanții și vizitatorii celor două evenimente vor avea posibilitatea să doneze cărți pentru bibliotecile publice și școlare din comunitățile rurale de pe cele două văi.

În cadrul Festivalului Văii Gurghiului vom aduna cărți pentru Biblioteca Publică din comuna Ibănești, județul Mureș.

Cărțile donate pot fi în limba română, maghiară, engleză, germană și trebuie să fie într-o stare bună, astfel încât ele să poată fi apoi utilizate de cititori. Sunt așteptate și bine primite cărți din toate domeniile cunoașterii și pentru toate vârstele. Cărțile pot fi donate înainte de eveniment la Biblioteca Județeană Mureș sau la fața locului, în cele două zile, la căsuța Consiliului Județean Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Primul denunț la DNA făcut de primarul Soós Zoltán

Cotidianul Zi de Zi a intrat, prin intermediul unor surse, în posesia unei copii a …