Home / Cultură / Adrian Red se înalță în acorduri de chitară electrică pe single-ul „Ascension”
Adrian Red își pregătește albumul de debut (Foto: PIXEL Studio)

Adrian Red se înalță în acorduri de chitară electrică pe single-ul „Ascension”

Distribuie

Chitaristul Adrian Red, care a cucerit publicul târgumureșean în ultimii ani prin recitalurile sale solo, dar a luat cu asalt (și cu succes) și alte orașe din țară, își pregătește primul material discografic. Tânărul muzician va oferi până atunci un aperitiv muzical la care a visat mult timp: melodia „Ascension”. Piesa fi lansată joi, 23 august, la ora 21:00, pe canalul YouTube al lui Adrian Red (https://www.youtube.com/adrianredmusic). Cel mai probabil, single-ul va da și titlul albumului care se află în lucru.

„Am denumit piesa „Ascension”, ce înseamnă Înălțare, pentru că au avut loc anumite evenimente în viața mea care consider că au avut acest rol”, a declarat Adrian Red.

Piesa va fi lansată cu un audioclip, urmând apoi și un videoclip la care se lucrează în prezent.

„Am această melodie în cap de mulți ani, însă doar după ce am început să studiez chitara, cu cel mai bun îndrumător, după părerea mea, Ioan Sabău, am dobândit cunoștințele necesare să o finalizez și curajul pentru a o expune”, a mărturisit artistul. Totodată, Adrian Red consideră melodia ca fiind foarte personală, însă rezultatul final, așa cum se va concretiza pe YouTube, este rodul muncii unei echipe dedicate.

„Piesa a fost compusă de mine, iar chitarele au fost înregistrate la mine în cameră, având sculele necesare pentru acest lucru. Am avut în spate și o echipă formată din oameni extraordinar de talentați și de profesioniști, cu care am reușit să duc la bun sfârșit acest produs finit, echipă cu care cu siguranță voi colabora în viitor. Este vorba de Timeea Dopp, cea care a făcut artwork-ul, Robert Poptămaș, cel care a realizat audioclipul și care îmi va face videoclipul, Raul Tamas, care a creat tobele și a făcut mixul piesei în studioul lui din Anglia, cei de la SWT Mastering, care au masterizat piesa, și cei de la PIXEL Studio, care au pus la dispoziție spațiul pentru filmare”, a completat muzicianul.

Adrian Red poate fi găsit la următoarele pagini web:

https://www.youtube.com/adrianredmusic
https://www.facebook.com/adrianredmusic
http://https://www.instagram.com/adrianredmusic

Link-urile paginilor web ale celor implicați în realizarea piesei „Ascension”:

https://www.artstation.com/timeeadopp
http://www.raultamas.com
https://www.facebook.com/robertpoptamas
http://www.swt.audio
http://www.thepixel.ro

Andrei VORNICU


De asemenea, verificati

Bancul zilei

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.