Home / Slider / Impuls Decor, complex de case premium în Livezeni

Impuls Decor, complex de case premium în Livezeni

Distribuie

Între constructorii care își pun amprenta pe modelarea pieței rezidențiale din Târgu Mureș se numără și dezvoltatorul Impuls Decor SRL. Un complex de case spațioase, pe un nivel, cu materiale de bună calitate, va fi ridicat până la finele anului 2018, la ieșirea din Livezeni spre Ivănești.
Numărul locatarilor care preferă case pe un singur nivel este tot mai mare în ultima vreme.

Aceste case sunt mai practice, mai sigure și mai confortabile, oferind un spațiu comun mai generos și costuri de întreținere mai bune. Unul dintre dezvoltatorii care au dorit să valorifice aceste avantaje este Gheorghe Moldovan, administratorul firmei Impuls Decor. Bazându-se pe experința mai multor proiecte similare, Gheorghe Moldovan are acum în lucru un complex de case, situat pe strada Subpădure, pe partea dreaptă la ieșirea din Livezeni către Ivănești. Situate într-o zonă liniștită, cu mult spațiu verde și aer curat, casele vor fi construite pe un singur nivel, pe o suprafață de 134 mp. Proiectul imobilului prevede 3 dormitoare, living, bucătărie, două băi, o cămară și un spațiu de depozitare. Suprafața totală a fiecărei parcele va fi de 500 mp. Casele vor fi semifinisate, urmând ca locatarii să își aleagă finisajele după propriul gust. Centrala termică și caloriferele, inclusiv montajul lor, intră în pachetul oferit de constructor. Conform informațiilor primite de la dezvoltator, materialele folosite la construirea acestor case sunt de foarte bună calitate: ”Izolația imobilului va fi făcută cu polistiren Dalmatina cu grosime de 10 cm, tâmplăria va fi Salamander cu geam termoizolant, pachet de 40 mm, triplex (produsă de firma mureșeană Ferestre Partner), care asigură un coeficient de transfer termic și fonic foarte avantajos. Tencuiala decorativă este, de asemenea, de bună calitate, fiind produsă de Caparol, iar acoperișul cu țiglă Creaton oferă garanția durabilității și aspectului plăcut”, ne-a spus
Gheorghe Moldovan, despre principalele elemenete ce țin de calitate și confort. Ar mai fi amintit că prețurile caselor construite de Impuls Decor încep de la 79.000 de euro, cu TVA inclus. Dezvoltatorul are și alte proiecte pentru 2019, dar despre acestea va oferi detalii la momentul potrivit.
A consemnat Florin M. SANDOR


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.