Home / Rezidenţial / Multibet Transilvania – Cristești. Specialiști în betoane de calitate

Multibet Transilvania – Cristești. Specialiști în betoane de calitate

Distribuie

Principalul material folosit în industria construcţiilor este betonul. Un beton de calitate și modul cum e transportat pot conta mult în starea și mai ales durabilitatea unei construcții. Firma Multibet Transilvania, aflată la ieșirea din Cristești, spre Ungheni, este, pentru mureșenii care construiesc, una dintre cele mai bune soluții în materie de betoane.

Stația de betoane Multibet Transilvania este situată la ieșirea din localitatea Cristești, pe DN 15 și face parte dintr-un grup de firme care oferă soluții optime în domeniul construcțiilor. E vorba despre MURPOPSERV – extracția agregatelor minerale precum și spălarea, sortarea și concasarea acestora, NOVATRIX – închirierea de mașini și utilaje ușoare și DP TRANSILVANIA CONSTRUCT – construcții industriale. Legat de principalul obiect de activitate, ar fi menționat că pentru producerea betoanelor sunt folosite materiale care îndeplinesc condițiile de calitate impuse de standardele în vigoare. Stația de betoane Multibet Transilvania produce o gamă foarte largă de tipuri de betoane, cu diferite caracteristici și dispune de: – spații de depozitare a agregatelor, padocuri betonate, cu pante și rigole de scurgere a apelor, identificate pe fiecare tip de sort. – silozuri pentru cimentul vrac, marcate prin înscrierea vizibilă a fiecărui tip de ciment.

Fiecare transport de ciment este verificat prin constatarea existenței și examinarea documentelor de certificare a calității. – containere speciale pentru dozarea aditivilor. Stația de betoane Multibet este atestată de un organism de inspecție pentru echipamente tehnologice pentru construcții, având emis Raportul de inspecție care certifică parametrii tehnico-funcționali și de siguranță ai stației. Livrarea betonului de la Multibet este făcută cu mijloace de transport speciale – autobetoniere – proprii. În acest mod este asigurată calitatea betonului marfă, la locul de punere în operă. Pe lângă autobetoniere, grupul de firme mai pune la dispoziția beneficiarilor și următoarele tipuri de mașini și utilaje: – pompe de beton – utilizate pe șantier pentru pomparea betonului – autobasculante – pentru transport agregate – excavatoare – încărcător frontal – cilindru compactor – autogreder Pentru asigurarea nivelului de calitate corespunzător cerințelor, Multibet Transilvania dispune de personal calificat, atestări privind certificarea produsului și colaborează cu laboratoare autorizate în domeniu.

Programul de lucru este între 7-18 (sâmbăta între 7-14) iar pentru lucrări speciale programul este nonstop.

Multibet Transilvania Jud. Mureș,
Cristești str. Principală, nr. 563F
multibettransilvania@yahoo.ro
multibettransilvania@gmail.com
http://www.betoanemures.ro
Telefoane: 0711.111.111 sau 0724.076.394


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.