Share

Home / Eveniment / Școala de numerologie la Târgu-Mureș

Școala de numerologie la Târgu-Mureș

Trainerul și numerologul Romeo Popescu, vă invită să pătrundeți tainele numerologiei care vă va ajuta în descoperirea algoritmului propriei vieți.

Conform organizatorilor, numerologia ne învață cum să trăim conștienți de alegerile noastre, cum să ne gestionăm și să ne construim viața, astfel încât calea către destinul nostru să fie una mai simplă și mai fericită. Ne învață să luăm cele mai bune decizii în situațiile vieții, să avem o viață de cuplu minunată, să scăpăm de anumite condiționări nefaste ale vieții. Participând la această școală veți deprinde o știință foarte veche (inițiatică) care va fi o nouă formă de putere în viata dumneavoastră. Orice situație apărută în viața voastră sau a celor dragi, va putea fi explicată, interpretată, corectată și prevenită în viitor. Veți putea deține controlul vieții dvs. și nu numai. Veți deprinde o nouă metodă de dezvoltare personală ce vă va propulsa viața într-o etapă nouă, superioară, fericită. Veți ști care este cea mai scurtă cale către prosperitate, armonie, echilibru, iubire.

Cursurile Școlii de numerologie vor începe în 21 septembrie și vor dura 5 ore pe zi de la ora 17:00 timp de 6 sâmbete din lunile consecutive care vor urma. Pentru mai multe detalii și înscrieri, trimiteți un e-mail la f_andreaclara@yahoo.com.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concert aniversar Altar, la Târgu Mureș

Trupa Altar îi așteaptă pe târgumureșeni la un show de poveste, în care vor sărbători …

Share
Share