Start în Cupa E-ON Kinder, cu record de participare Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 605 Vizualizări

Start în Cupa E-ON Kinder, cu record de participare

Cea de-a XII-a ediție de fotbal juvenil Cupa E-ON Kinder demarează miercuri, 22 august și se va derula pe durata a 10 zile, până în 31 august. Intrecerile se dispută în două serii a câte trei grupe, pe terenurile din incinta Complexului Weekwnd din Târgu-Mureș. Numărul echipelor participante la această ediție a atins un nou record, la start fiind aliniate 126 de formații, de la majoritatea cluburilor importante ale fotbalului juvenil din România, cu o medie de 20 de echipe pe grupă. În total vor fi prezenți peste 2000 de mici fotbaliști din Alba, Argeș, Brașov, Cluj, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Timiș, Sibiu, Sălaj, Suceava, Vâlcea, Ilfov, București, Ilfov și Mureș. Astfel, de la o competiție care pornea ca una amicală, s-a ajuns ca Cupa E.ON Kinder să fie nu doar una de tradiție, ci și una dintre cele mai puternice pentru fotbalul juvenil.

La turneul organizat de clubul ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș în parteneriat cu E.ON România și Delgaz, susținut de Primăria se vor disputa în cele zece zile peste 400 de partide. Toți participanții vor primi tricouri promoționale, echipele câte un set de 5 mingi, iar primele clasate vor fi răsplătite, pe lângă medalii și diplome cu seturi de echipamente și mingi, toate oferite de către sponsori, cu un total de 18 trofee, precum și alte șase individuale, oferite celor șase golgheteri.

Prima serie debutează cu grupele celor născuți în anii cu soț, mai exact în 2006, 2008 și 2010 și se va încheia vineri, 24 august, după care vor intra în competiție grupele 2007, 2009 și 2011, în intervalul 27-30 august.

Clau-gol, invitat de onoare

O scurtă prezentare a felului în care se vor desfășura întrecerile au oferit organizatorii, împreună cu doi invitați speciali: Dan Morari, director general E.ON Energie România și fostul internațional și golgheter Claudiu Niculescu. „Pot spune că este o noare pentru mine să reprezint această competiție din partea firmei E.ON. Dacă firma noastră oferă energie, pentru această ediție am decis să-i dăm și un nume, anume, „Energie pentru campioni”. Cu această competiție dorim să fim în ton, să oferim energie acestor copii, ca ei să devină campionii de mâine și mă bucur să-l avem alături de noi pe Claudiu Niculescu, un adevărat campion, care nu mai are nevoie de prezentare”, au fost cuvintele directorului E.ON.

Așa cum menționa și Dan Morari, Claudiu Niculescu, cel numit și „Clau-Gol”, sau „Lunetistul”, precum și membru al „perechii N&D” din perioada când acesta înscria împreună cu Dănciulescu marea majoritate a golurilor formației Dinamo, s-a ridicat la înălțime și în cadrul scurtului discurs dinaintea startului competiției. „Felicit clubul Kinder pentru organizarea acestei importante competiții pentru copii, firmei E.ON și Primăriei pentru sprijin. Pentru mine este o onoare să fiu ambasadorul unei întreceri pentru copii care mie îmi trezește multe amintiri plăcute. Îmi amintesc cu drag de vremea când participam și eu la asemenea competiții, de entuziasmul cu care mergeam și sunt convins că și cei de acum au venit la fel. Dorința noastră, a tuturor este de a vedea cât mai mulți dintre acești copii îmbrăcând peste ani tricoul celor mai bune echipe, din țară sau din străinătate. Este nevoie de foarte multă muncă, determinare și seriozitate pentru acest lucru, dar sunt convins că dintre cei pe care îi vom urmări în zilele următoare peste ani vom putea vedea și jucători de valoare care au debutat în aceste întreceri”, este convingerea fostului golgheter al României.

În continuare, Claudiu Niculescu a dat startul și unei probe de divertisment, cu trei șuturi expediate la o poartă cu portar imaginar, la care executantul primea un punctaj cumulat, cu bonus pentru trimiterea mingii în poartă în funcție de plasamentul mingii și forța șutului.

Tragerea la sorți a fost efectuată, partidele pot începe. Programul, precum și rezultatele înregistrate pot fi urmărite și pe site-ul oficial, www.eonkinder.ro, sau pe pagina de Facebook, cu un like la Cupa E.ON Kinder.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE