Share

Home / Administratie / FOTO: Lucrări edilitare complexe în Târgu-Mureş: aşternere covor asfaltic, colmatare, badijonări şi două noi sensuri giratorii!

FOTO: Lucrări edilitare complexe în Târgu-Mureş: aşternere covor asfaltic, colmatare, badijonări şi două noi sensuri giratorii!

În această perioadă, în mai multe zone din municipiul Târgu-Mureş se execută lucrări diverse care constau în: săpătură pentru canalizaţie fibră optică şi iluminat public, astupare şi betonare şanţuri şi pregătire pentru asfaltare (pe strada Revoluţiei). De asemenea, sunt în curs de execuţie o serie de lucrări de refacere în urma săpăturilor pentru canalizaţie de fibra optică şi iluminat public, pe strada Barajului. Nu în ultimul rând, SC Citadin Prest execută lucrări de asfaltare pe strada Aleea Constructorilor, respectiv montare de borduri – egalizare şi ridicare la cotă a capacelor de canal.

„Continuăm seria lucrărilor programate să se execute în urma săpăturilor realizate fie pentru introducerea canalizaţiei, fie dintre cele cauzate sau determinate de un anumit grad de urgenţă: fisurări ale conductelor de apă, de gaz etc. Totodată, demarăm construirea  a două noi sensuri giratorii pe străzile Cutezanţei – Înfrăţirii, respectiv în cartierul 7 Noiembrie – banda de preselecţie către ieşirea din Târgu-Mureş către Reghin. De asemenea, am trecut la aşternerea binderului, apoi a covorului asfaltic, pe strada Sârguinţei din cartierul Tudor. Nu în ultimul rând, am început să realizăm lucrări de colmatare şi badijonare pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 şi Calea Sighişoarei, urmând ca acestea să continue în toate zonele în care se impun a fi executate aceste lucrări”, a declarat Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

“Târgul Miresmelor de Primăvară”, la Cristeşti

“De la locali, pentru localnici!” este egida sub care Primăria comunei Cristeşti organizează joi, 7 …

Share
Share