Share

Home / Primaria Targu Mures / Primăria Târgu-Mureş, din nou alături de vârstnicii oraşului

Primăria Târgu-Mureş, din nou alături de vârstnicii oraşului

Marţi, 21 august, spaţiul de picnic de la Platoul Corneşti a găzduit pentru câteva ore tradiţionala „zi de club” a pensionarilor târgumureşeni. O întâlnire „de suflet”, ca atâtea altele, în cadrul căreia gazde şi oaspeţi, deopotrivă, au trăit bucuria revederii, întreţinându-se cordial, într-o atmosferă destinsă, consfinţind încă o dată legătura specială statornicită între cetăţenii de vârsta a treia şi Primăria municipiului Târgu-Mureş.

„Ne bucurăm că putem organiza astfel de întâlniri emoţionante în colaborare cu Primăria municipiului Târgu-Mureş”, s-a adresat celor prezenţi Kovacs Irma, preşedintele Filialei judeţului Mureş a Uniunii Generale a Pensionarilor din România.

„Momentele petrecute împreună se constituie, de fiecare dată, în adevărate lecţii de viaţă trăită cu înţelepciune şi cumpătare”, a declarat, la rândul său, Claudiu Maior, consilier personal al primarului. „Menţionăm că în cadrul acestei întâlniri pensionarii au făcut şi un tur al Grădinii Zoologice, bucurându-se de varietatea speciilor de animale existente acolo”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduş: reparații capitale la două cămine culturale

În lista cu obiectivele de investiții pentru anul 2019, Primăria orașului Luduș a cuprins efectuarea …

Share
Share