Share

Home / Administratie / PUG înnoit la Saschiz

PUG înnoit la Saschiz

Primăria comunei Saschiz anunță publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan și finalizării Raportului de Mediu elaborat pentru “Realizarea PUG şi Regulamentul Local de Urbanism aferent comunei Saschiz”. Potrivit unui comunicat, proiectul de plan și Raportul de mediu pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, precum și la sediul titularului de proiect din Saschiz, strada Principală nr. 159, zilnic, între orele 9.00 – 16.00. Comentariile și sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș zilnic într orele 9.00 – 12.00 sau prin fax, la numărul 0265-314.985, e-mail office@apmms.anpm.ro, precum și la sediul Primăriei comunei Saschiz, până la data de 24 septembrie 2018.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PNL, şah la prefect pe tema consilierilor excluşi din Consiliul Local Târgu-Mureş

Conducerea Partidului Naţional Liberal (PNL) Târgu-Mureș a sesizat Instituția Prefectului județul Mureș în legătură cu …

Share
Share