17 tineri talentați din Mureș au primit finanțare de la MOL România și Fundația Pentru Comunitate Cultură
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 146 Vizualizări

17 tineri talentați din Mureș au primit finanțare de la MOL România și Fundația Pentru Comunitate

MOL România împreună cu Fundația Pentru Comunitate au acordat finanțare de peste 560.000 lei pentru 526 de tineri sportivi și artiști din toată țara.

Peste jumătate din proiectele susținute la această ediție obțin finanțare pentru prima dată: 103 de proiecte din cele 170 la sport și 42 de proiecte din cele 70 la arte. Majoritatea tinerilor sportivi și artiști finanțați la această ediție a programului au rezultate deosebite în ultimii ani pe plan național și internațional.

În cadrul Programului MOL de promovare a talentelor un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru a acoperi cheltuielile de transport legate de activitatea sa sportivă sau artistică sau pentru a achiziționa echipamente și materiale. Din finanțarea totală a ediției a 13-a, 220.000 lei sunt destinați sportului, 200.000 lei domeniului artelor și 140.000 lei pentru categoria de vârstă de peste 18 ani, în cadrul căreia pot solicita sprijin acei tineri care au beneficiat deja de sponsorizări în ultimii ani și au depășit vârsta majoratului.

2.186 de tineri sponsorizați de-a lungul anilor

În cei 13 ani de existență a programului au fost acordate finanțări în valoare de peste 3.780.000 lei, pentru 2.186 de tineri sportivi și artiști, din care unii au obținut finanțare în cadrul mai multor ediții. Aceste sponsorizări au fost acordate în cadrul celor 1.724 de proiecte câștigătoare, finanțate în acești ani.

„Este un concurs de proiecte cu reguli simple și bine formate pe parcursul celor 13 ani de existență. Fiecare concurent trebuie să prezinte cele 4-6 documente cuprinse în anunț, în funcție de categoria la care se înscrie, și prin aceste documente are posibilitatea să convingă juriul despre importanța finanțării proiectului său. Ca la orice competiție, respectarea regulilor demonstrează comportamentul în spirit de fair play al participanților, iar nerespectarea lor – lipsa documentelor obligatorii, solicitarea finanțării de peste 10.000 de lei, depășirea termenului de înscriere – duce la descalificare”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate.

În cadrul acestui proiect, din Târgu-Mureș au reușit să obțină finanțare 17 tineri, 7 pentru artă și 10 pentru sport.

Câștigătorii finanțării din Târgu-Mureș

Nume Categorie
Szitai Eszter foto, film, media
Ferencz Mátyás trombon
Kentelki Gábor pictură
Pethő Rebeka flaut
Grigorescu Diana desen, design vestimentar
Csibi Melinda Emese desen, pictură
Csíki Ajna Evelin desen, pictură
Schlier Zsuzsa scrimă
Moréh Tamás tir cu arcul
Fángli Henrietta înot
Varga Nikol Barbara dans acrobatic
Márton Janka înot
Orbán Kis Orsolya înot
Koncz Nimród Kálmán înot
Mészáros Balázs înot
Zöldi Tamás Botond triatlon, cross
Bajkó Balázs kick-box

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE