Share

Home / Administratie / Primăria comunei Sântana de Mureș caută un șofer de microbuz școlar

Primăria comunei Sântana de Mureș caută un șofer de microbuz școlar

Primăria comunei Sântana de Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual în cadrul instituției, anunță Monitorul Oficial.

Denumirea postului este șofer microbuz școlar I, fiind un post contractual pe perioadă nedeterminată. Proba scrisă a concursului va avea loc în 14 septembrie de la ora 10:00 la sediul Primăriei Sântana de Mureș, data interviului fiind anunțată ulterior.

Condițiile specifice de participare la concurs sunt: studii generale/medii, permis de conducere categoria B și D, atestat profesional pentru conducătorii auto care efectuează transport public de persoane, în termen de valabilitate, aviz psihologic eliberat de cabinet recunoscut de Ministerul Transporturilor, vechime în muncă de minimum 3 ani, fără antecedente rutiere grave (penal sau permis suspendat) – se prezintă cazier auto de la serviciul poliției rutiere.

Data limită la care candidații pot depune actele pentru dosarul de concurs este 6 septembrie, ora 13:00, la sediul primăriei Sântana de Mureș. Pentru mai multe detalii, persoana de contact este Kiss Gabriela Adela care poate fi contactată la numărul de telefon 0265 323 517.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută asistent medical

Spitalul Orășenesc „Dr. Valer Russu”, Luduș, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de …

Share
Share