Share

Home / Cultură / „MaRo“ se va juca în cadrul Festivalului Undercloud, la București!
Imagine din spectacol (Foto: Mihaela Petre)

„MaRo“ se va juca în cadrul Festivalului Undercloud, la București!

Mult-premiatul și circulatul spectacol „MaRo“, de Székely Csaba, în regia lui Andi Gherghe (producție a Studioului Yorick, Târgu Mureș), va participa la secțiunea Concurs a Festivalului de Teatru Independet Undercloud de la București.

Spectacolul arată bizareriile relaţiilor româno-maghiare prin zece scene uşor absurde. Întâmplările se petrec în Transilvania, unde se întâlnesc mândria etnică şi complexul de inferioritate, sentimentele de dominare şi nemulţumirile reale, durerea sinceră şi umorul, condimentate bineînţeles cu multe gâlcevi şi bruftuieli.

Din distribuție fac parte actorii: Raisa Ané, Botond Farkas Benedek, Csaba Ciugulitu, Fodor Piroska, Ágnes Keresztes, Ștefan Mura și Nagy István.

Reprezentația va avea loc duminică, 26 august, ora 19:00, la ARCUB (Hanul Gabroveni, str. Lipscani nr. 84-90), Sala Studio, București.

Conform portalului www.undercloud.ro, UNDERCLOUD – Festivalul International de Teatru Independent a fost iniţiat şi continuă să funcţioneze, după zece ani de la debut, pentru susţinerea sectorului de teatru independent din România. Ediţia de anul acesta se desfăşoară din nou sub sigla programului european EFFE 2017-2018: Europe for Festivals. Festivals for Europe.

Secţiunea CONCURS este dedicată tinerilor creatori de teatru. Selecţia nu mizează pe notorietatea distribuţiei, ci pe performanţa ei. Sunt vizate spectacole care conving prin calitate, inovaţie şi originalitate.

(A.V.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO. Științescu-Richter pentru Chimie completează Fondul Științescu Mureș din acest an

Echipa Științescu Mureș și Fundația Comunitară Mureș au lansat oficial Fondurile Științescu Mureș 3.0 și …

Share
Share