Share

Home / Slider / Târgumureşeanca Paula Iacob, vicecampioană balcanică la judo

Târgumureşeanca Paula Iacob, vicecampioană balcanică la judo

În perioada 27 – 29 iulie, la Salonic, al doilea oraş ca mărime al Greciei după Atena, a avut loc prima ediţie a Campionatelor Balcanice de judo pentru copii născuţi în 2006-2007 (U13). La această competiţie au participat doar campionii şi vicecampionii din cele zece ţări participante, adică elita judoului balcanic la nivelul copiilor sub 13 ani.

Municipiul Târgu-Mureş a fost reprezentat la competiţie de sportiva Paula Iacob, componentă a clubului de judo Sport Club Dimas, care în urma unor meciuri foarte disputate a reuşit să cucerească medalia de argint, devenind vicecampioană balcanică. Proaspătă campioană natională, Paula Iacob îşi adaugă astfel în palmares şi medalia de argint a Balcaniadei desfăşurată pe pământ elen şi visează la noi rezultate, mai frumoase şi mai valoroase. Antrenorul clubului, sensei Remus Dima, este mândru de performanţă şi mulţumit că celor două medalii de aur câştigate de elevele sale la campionatele naţionale din acest an se adaugă şi acest rezultat meritoriu. Sensei Remus Dima speră că aceste rezultate deosebite să-i motiveze pe ceilalţi componenţi ai echipei să muncească şi mai mult la antrenamente pentru a egala şi, de ce nu, a depăşi rezultatele colegelor lor.

Desi este un club tânăr, înfiinţat în urmă cu doar patru ani, Sport Club Dimas a obţinut, prin sportivii săi, rezultate frumoase la competiţiile de judo desfăşurate atât în ţară, cât şi peste hotare, munca şi seriozitatea din cadrul antrenamentelor spunându-şi cuvântul şi aratându-şi roadele. Având sportivi cu vârste cuprinse între 4 şi 45 ani, judoka clubului Dimas demostrează că acest sport deosebit de frumos şi complex poate fi practicat la orice vârstă, atât de băieţi, cât şi de fete. Judo-ul este mai mult decât un sport, este un mod de viaţă!

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Delegaţie din Turkmenistan, la UMFST Târgu-Mureş

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș a primit, în perioada 23 …

Share
Share