Share

Home / Business / Prezentare Start-Up Nation 2018 la Camera de Comerț

Prezentare Start-Up Nation 2018 la Camera de Comerț

Pentru toți cei interesați de programul Start-Up Nation prin care puteți obține 200.000 lei pentru a vă pune o afacere pe picioare, în data de 29 august, de la ora 11:00 va avea loc prezentarea acestui proiect de finanțare la Camera de Comerț Mureș, str. Primăriei nr. 1, sala 109.

Programul Start–up Nation este un program de încurajare și de stimulare a înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, implementat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Obiectivul principal al Programului îl constituie stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii și îmbunătățirea performanțelor economice ale acestora, crearea de noi locuri de muncă, inserția pe piață muncii a persoanelor defavorizate, șomerilor și absolvenților, creșterea investițiilor în tehnologii noi inovative. Programul se aplică pe întreg teritoriul României, în toate cele 8 regiuni de dezvoltare.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cursuri gratuite de formare pentru manageri și antreprenori

În luna martie, la Sibiu se organizează două cursuri gratuite organizate de echipa Structural Consulting …

Share
Share