Home / Invatamant / Cursuri practice acreditate de Colegiul Psihologilor din România la Târgu-Mureș

Cursuri practice acreditate de Colegiul Psihologilor din România la Târgu-Mureș

Distribuie

În perioada 29-30 septembrie vor avea loc în Târgu-Mureș două cursuri acreditate de Colegiul Psihologilor din România (Copsi), cu 10 credite fiecare, care vor fi susținute de psiholog principal Dragomirescu Camelia, supervizor în psihologie clinică, psihoterapeut, și psiholog specialist Hint Simona, supervizor în psihologie clinică, psihoterapeut specialist, au anunțat organizatorii Institutul de promovare a psihologiei experimentate pe Facebook.

Sâmbătă, 29 septembrie, va avea loc cursul „Metode inovative în evaluarea, diagnosticarea și dezvoltarea limbajului la copii cu autism – plan de intervenție personalizat . Tulburările de învățare la copii (dislexia, disgrafia).” Acest curs se adresează tuturor persoanelor interesate de tematica abordată, fie ei psihologi, psihopedagogi, consilieri școlari, logopezi, profesori, educatori, învatatori sau părinți ai copiilor cu autism.

La final participanții vor putea face diagnostic și evaluare (examinarea logopedică și completarea fișei logopedice – probe pentru examinarea logopedică complexă, diagnostic diferențial), vor putea stabili etapele de intervenție și vor deprinde metode de dezvoltare și stimulare a limbajului la copiii cu TSA.

Duminică, 30 septembrie, va avea loc al doilea curs intitulat „Actualități în dsm 5 – metode și tehnici de evaluare și intervenție în tulburările de anxietate la copii, adolescenți și adulți”. Prezentul curs își propune să familiarizeze participanții cu noul manual de diagnostic DSM 5 și cu abordarea psihodiagnosticului pentru cele mai cunoscute și prezente tulburări, tulburările anxioase (tulburarea anxioasă de separare, fobia specifică, tulburarea anxioasă socială, tulburarea de panică, agorafobia, tulburarea anxioasă generalizată, tulburarea anxioasă indusă de substanțe sau medicamente, tulburarea anxioasă secundară unei afecțiuni medicale).

Costul unui curs este de 280 lei/curs, însă dacă vă înscrieți la ambele cursuri, primiți o reducere de 110 lei , deci veți plăti 450 lei și veți primi 20 de credite. Pentru studenți ,masteranzi și cadrele didactice, la înscrierea la cele două cursuri, costul este de 200 lei/curs.

Pentru înscrieri, trimiteți un e-mail la formare.psihologi@gmail.com sau formare.psihologi@yahoo.com. De asemenea, puteți suna la 0740 054 037 și 0770 230 876.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU – Patru elevi de la „Papiu”, calificați la Etapa Națională a Olimpiadei de Matematică. „Matematica este regina tuturor științelor”

Distribuie Performanță demnă de admirație și aplauze pentru patru elevi ai Colegiului Național „Alexandru Papiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.