Home / Business / Consiliul Judeţean Mureş, partener în proiectul “SME Academy”

Consiliul Judeţean Mureş, partener în proiectul “SME Academy”

Consiliul Judeţean Mureş și Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România vor implementa, în calitate de parteneri, proiectul „SME Academy”, finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Protocolul de colaborare a fost aprobat joi, 30 august, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru a Consiliului Judeţean Mureş, şi va fi valabil pentru o perioadă de 12 luni de la data semnării lui, putând fi prelungit, pe o perioadă similară, prin act adiţional.

Obiectivele proiectului

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, obiectivul general al proiectului îl reprezintă promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă din regiunile Nord Est, Centru și Sud Est, prin oferirea în cadrul “SME Academy” pentru un număr de 600 de întreprinzători, manageri și angajați ai deparatamentelor de resurse umane, de instrumente, metode, practici standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite, în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv.

“Implicarea autorității publice județene presupune diseminarea informațiilor și transmiterea invitației de participare în proiect către instituțiile din subordine”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Centrul de implementare al proiectului la nivelul Regiunii Centru se va afla în municipiul Târgu-Mureş.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consilierii liberali promit ”#reSTART Târgu Mureș!”

3 din cei 4 consilieri locali liberali aleși să facă parte în legislatira 2020-2024 din …