Home / Administratie / Extinderea CRRN Reghin, aprobată de Consiliul Judeţean Mureş

Extinderea CRRN Reghin, aprobată de Consiliul Judeţean Mureş

Consilierii judeni au aprobat joi, 30 august, într-o şedinţă ordinară de lucru, realizarea investiţiei „Amenajare bucătărie și sală de mese și extindere clădire”, în incinta imobilului situat în municipiul Reghin, strada Castelului nr. 12.

Imobilul respectiv face parte din domeniul public al Judeţului Mureş şi se află în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, fiind înscris în C.F. nr. 60577/Reghin.

“În acest imobil îşi desfăşoară activitatea Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Reghin instituție aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, prin adresa 34150/2018, înregistrată la Consiliul Judeţean Mureş sub numărul 17189/2018, solicită acordul autorităţii publice judeţene, în calitate de proprietar al imobilului mai sus menţionat, pentru realizarea investiției “Amenajare bucătărie și sală de mese și extindere clădire”, acord solicitat prin Certificatul de urbanism 346/6 decembrie 2017 eliberat pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, de către Primăria Reghin, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, memoriul tehnic al investiţiei a fost realizat de SC 2 Invest SRL.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Razie în zona municipiului Sighișoara

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, alături de polițiști locali și jandarmi, au …