O companie românească, cu produse de top, a deschis un magazin-showroom la Târgu Mureș Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 5450 Vizualizări

O companie românească, cu produse de top, a deschis un magazin-showroom la Târgu Mureș

Magazinul-showroom Barrier a fost inagurat pe strada Gheorghe Doja nr. 129, joi, 31 august. Barrier este o companie cu acționariat 100% românesc, fondată de Adrian Gârmacea în 1995. De atunci, compania a investit în testarea produselor, în cercetare și inovație, dar și în perfecționarea continuă a oamenilor și proceselor de producție. Este un concept nou pe piața autohtonă de producție a tâmplăriei din PVC și aluminiu, bazat pe investiții în persoane și tehnologie.

„Viziunea Barrier este aceea de a ajunge în primele trei opțiuni ale clientului în alegerea tâmplăriei pentru locuința sa, de a reprezenta cu succes elita vânzătorilor de profil din România, în care excelăm, și de a ne devolta ca echipă de profesioniști, de a deveni cei mai buni în domeniu” ne-a spus Doina Bejan, manager regional Barrier.

Ce aduce nou Barrier pe piața din Târgu-Mureș? „În primul rând ne evidențiem prin calitatea și serviciile pe care le oferim clienților, prin partea de consiliere, dar și prin showroom-urile noastre, deoarece cu fiecare an care trece, numeroși români sunt tot mai bine informați, alegând servicii eficiente din punct de vedere energetic. Datorită acestor clienți, Barrier a devenit un brand, iar în showroom-urile noastre putem oferi produse și servicii din cele mai complexe, începând cu tâmplărie din PVC și aluminiu, până la sisteme de culisare performante, sistem de umbrire prin rulouri acționate manual sau electric, uși de garaj, toată gama pentru a închide locuințe regăsindu-se în portofoliul nostru.  Furnizorii noștri de materie primă sunt de top: profilul REHAU, feroneria Roto, iar sticla de la Saint Gobain, ducând la o tâmplărie de calitate superioară și la un confort termic ridicat” a precizat Doina Bejan.

Barrier, cu noutăți pe piața din România

În showroom-ul din Târgu-Mureș se poate găsi o gamă largă de produse speciale. Amintim aici uși de exterior care au deschiderea prin amprentă, având o amprentă principală și până la 99 de alte amprente adiționale. Există ferestre prevăzute cu rulouri aplicate sau suprapuse pentru jaluzele, acționate prin telecomandă sau manual. Fereastra este GENEO, de ultimă generație, are un coeficient de transfer termic foarte redus și este certificată Passive House Certificate pentru case pasive. Există și uși cu o închidere antiefracție cu bolț și cioc. Nu în ultimul rând, ar fi de amintit o culisantă cu ridicare, un perete mobil care permite deschidere foarte mare, de zeci de metri și fără mari pierderi de căldură. Întreaga gamă de produse este customizabilă după preferințele clientului. „Ne bucură faptul că apar tot mai mari deschideri, arhitecții vin cu noutăți și este o provocare pentru noi pentru că trebuie să găsim soluții. La o fereastră foarte mare care e expusă pe bulevard, avem nevoie de izolare fonică, de izolare termică și siguranță, atât la interior, cât și la exterior pentru a preveni anumite accidente” a adăugat Doina Bejan.

„Noi ne adresăm clienților care caută calitate. Am mai activat pe piața din Mureș și știu că în zonă oamenii sunt să caute calitatea. Este o oportunitate pentru noi, produsele fiind de calitate, fabrica la fel” a precizat Gabriel Gorea, administratorul francizei (GMI Construct) care a reușit să aducă această companie la noi în oraș.

În anii următori, pe lângă extinderea prin reprezentanțe în fiecare județ din țară, Barrier își propune să ducă produsele românești și în străinătate, dezvoltând linii de export în Italia, Belgia, Anglia, Franța și Olanda.

Mai multe detalii despre produse puteți afla în magazinul Barrier, pe strada Gheorghe Doja nr. 129 (colț cu strada Alba Iulia).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE