Home / Administratie / Marcaje stradale reînnoite la Târgu-Mureş

Marcaje stradale reînnoite la Târgu-Mureş

După finalizarea procedurii de licitaţie în ceea ce priveşte refacerea marcajelor rutiere pe raza municipiului Târgu-Mureş, municipalitatea a demarat campania de reînnoire a acestora.

„Continuăm lucrările în ceea ce priveşte aspectul şi funcţionalitatea drumurilor de pe raza municipiului Târgu-Mureş. Astfel, am început o amplă campanie de reînnoire a marcajelor stradale longitudinale şi a trecerilor de pietoni pe Bulavardul Pandurilor precum şi pe strada Gheorghe Doja, continuând şi cu celelalte zone cuprinse în grafic. Marcajele vor respecta traseul celor existente deja, mai exact nu vor fi modificări de natură să afecteze circulaţia. Aceste lucrări sunt imperios necesare pentru siguranţa circulaţiei, mai ales în zonele aglomerate, şcoli şi grădiniţe”, a declarat Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

REPORTAJ. Generația de 10 de la Școala Gimnazială ”Dacia” Târgu Mureș

Șapte absolvenți ai claselor a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale ”Dacia” din Târgu Mureș au …