Home / Administratie / PUG înnoit la Şăulia

PUG înnoit la Şăulia

Primăria comunei Şăulia, în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan și finalizării Raportului de Mediu elaborat pentru ”Planul Urbanistic General și Regulamentul Local de Urbanism, comuna Șăulia, județul Mureș.”

Potrivit unui comunicat, proiectul de plan și Raportul de mediu pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10 și la sediul titularului de plan, de luni până vineri, între orele 8.00 – 14.00.

Comentariile și sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş zilnic, între orele 9.00 – 12.00, la numărul de fax 0265-314.985, la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro, precum și la sediul Primăriei comunei Șăulia, localitatea Şăulia nr. 413, până la data de 11 octombrie 2018.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lansare proiect „Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat în Municipiul Sighișoara”

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share