Home / Sport / Start cu multe goluri în Liga IV

Start cu multe goluri în Liga IV

Distribuie

Cu doar cinci partide disputate din cele șapte, seria Mureș a Ligii IV de fotbal a debutat în noua ediție cu nu mai puțin de 29 de goluri, un rezultat de egalitate și o victorie a oaspeților. Singurul rezultat de egalitate s-a înregistrat în partida considerată „cap de afiș” al etapei inaugurale, în jocul cu cele mai puține goluri, Mureșul Rușii Munți-ACS Miercurea Nirajului, scor 1-1. Parțial surprinzătoare poate fi considerată victoria cu 3-0 în deplasarea de la Sovata a formației Atletic Târgu-Mureș. Scor fluviu s-a înregistrat pe terenul din Ungheni, unde reapăruta Unirea din localitate a spulberat cu 13-1 pe ASC Sărmașu. Tot o victorie la scor a înregistrat o altă nou înființată echipă, CSM Sighșoara, 6-0 cu vecinii de la Gaz Metan Daneș.

Au fost amânate partidele Mureșul Cuci-Mureșul Luduș și ACS Sâncrai Nazna-Viitorul Ungheni.

Joc aproape „de familie” la debutul CSM

O altă echipă care și-a făcut debutul cu dreptul în noua ediție este și CSM Târgu-Mureș. Echipa pregătită de Constantin Lungu, cu Seches Carol la conducerea secției de fotbal a câștigat pe teren propriu cu scorul de 4-0 în fața celor de la Raza de Soare Acățari. A fost o întâlnire dominată de târgumureșeni, dar pe teren s-au aflat mulți jucători care în edițiile precedente au fost coechipieri, foarte mulți la dispăruta Gaz Metan Târgu-Mureș, dar unii și sub culorile ASA. Faptul că antrenorul celor din Acățari, Alexandru Varro a pregătit în urmă cu câțiva ani „gaziștii” târgumureșeni s-a resimțit atât în componența echipei sale, dar și ca exprimare în teren. Raza de Soare i-a avut pe gazon alături de mulți jucători tineri pe „veteranii” Paul Brai, Nistor sau Peres Levente, în timp ce în tabăra gazdelor s-au aflat Victor Astafaei și Darius Miclea, dar și alți foști componenți ai fostei Gaz Metan. În prim plan s-a aflat atacantul revenit acasă, căpitanul Astafei, care a reșit două goluri, în minutele 29 și 64 și a centrat la celelalte două goluri, reușite de Birtalan Alpar și Viorel Ferfelea, în minutele 77 și 90. Astafei și-a valorificat experiența cu golul prin care a deschis scorul, cu o trecere subtilă pe lângă apărătorii oaspeților, lob peste fundaș și șut din prima, după care a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 metri. Golul trei a fost înscris de Birtalan cu capul după o lovitură de colț, dar cel al lui Ferfelea a fost un gol mai degrabă un gol de portar, care reținuse mingea trimisă cu capul, dar a scăpat apoi mingea în poartă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.