Aquaserv caută oameni în județul Mureș Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 3811 Vizualizări

Aquaserv caută oameni în județul Mureș

Compania Aquaserv a anunțat pe site-ul său că angajează muncitori în Târgu-Mureș, Sighișoara și Reghin.

Muncitor necalificat în Târgu-Mureș

În Târgu-Mureș, ei au nevoie de un muncitor necalificat. Acesta va trebui să răspundă de executarea la timp și de calitate a lucrărilor necalificate necesare în timpul lucrărilor de reparații la rețelele de distribuție a apei potabile, utilizând corect materialele și uneltele necesare, a manevrelor necesare bunei funcționări a rețelei de distribuție a apei potabile din aria de operare a sucursalei utilizând corect materialele, piesele, echipamentele și sculele din dotare.

Studiile căutate sunt cele elementare, iar pentru înscriere candidatul trebuie să prezinte un CV, o copie după acte studii, o copie după actul de identitate și o copie după carte de muncă/adeverință de la fostele locuri de muncă/contractele care să ateste vechimea în muncă/raport REVISAL.

Persoana de contact pentru acest post este Bako Andrea și ea poate fi contactată la 0265 208 865.

Mecanic utilaj în Sighișoara

În Sighișoara, Aquaserv caută un mecanic utilaj care să asigure conducerea și manevrarea utilajelor de excavat/încărcat/nivelat/tasat în funcție de solicitările apărute la locul intervențiilor, precum și căutarea la timp și de calitate a lucrărilor respective la toate intervențiile pentru reparațiile pe rețelele de apă și canalizare.

Candidatul ideal trebuie să fie absolvent de studii medii/școală profesională (calificare tehnică, preferabil mecanic), să posede permis de conducere B,C, TR și să dețină un atestat de buldoexcavatorist. Pentru înscriere aveți nevoie de exact aceleași documente ca pentru postul din Târgu-Mureș.

Postul este disponibil până la data de 7 septembrie, ora 12:00, la sediul sucursalei Sighișoara. Persoana de contact este Monica Goga care poate fi contactată la 0265 772 350.

Muncitor întreținere în Reghin

Nu în ultimul rând, compania caută un muncitor întreținere în Reghin care să se asigure că se va face executarea la timp și de calitate a lucrărilor de verificare, întreținere și reparații necesare la rețeaua de canalizare, a lucrărilor de montare pe branșamente sau de înlocuire a contoarelor de apă, a lucrărilor de separare a punctelor de consum, de branșamente și racorduri de canalizare din aria de operare a sucursalei utilizând corect materialele, piesele, echipamentele și sculele din dotare.

Candidatul trebuie să aibă absolvite studiile medii sau școala profesională cu o calificare tehnică. Documentele cerute la înscriere sunt cele standard menționate anterior.

Înscrierile se fac până la data de 7 septembrie, ora 12:00, la sediul sucursalei Reghin. Persoana de contact este Mihaela Todoran care poate fi contactată la 0265 512 800.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE