Share

Home / Beauty / Cursuri de cosmetică acreditate de minister în Târgu-Mureș

Cursuri de cosmetică acreditate de minister în Târgu-Mureș

Începând cu data de 10 septembrie, Metropolitan Beauty Academy organizează din nou în Târgu-Mureș cursuri de calificare în meseria de cosmetician. Durata cursului este de 4 sau de 6 luni în funcție de nivelul informațional dorit, au anunțat organizatorii pe site-ul lor.

Certificatele obținute la finalul cursului sunt eliberate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației și sunt recunoscute atât în țară, cât și în străinătate. Prețul pentru programul de 4 luni este de 2000 de lei și se poate eșalona pe maximum 5 tranșe a câte 400 lei fiecare. Pentru programul de 6 luni, prețul este de 2800 lei și se poate eșalona pe maximum 7 tranșe egale de 400 lei fiecare. În acest preț sunt incluse toate materialele consumabile, ustensilele de lucru și manualul de curs.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, puteți trimite un e-mail la metropolitan@curs-calificare.ro sau suna la numărul de telefon 0753 192 525.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Seminar gratuit „Ce înseamnă îmbătrânirea și cum o putem remedia și preveni?”

Joi, 21 februarie, de la ora 17.30, Centrul de Întinerire Naturală organizează la sediul lor …

Share
Share