Filarmonica de Stat Târgu-Mureș angajează Cultură
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 279 Vizualizări

Filarmonica de Stat Târgu-Mureș angajează

Filarmonica de Stat Târgu-Mureș organizează un concurs-examen pentru ocuparea, cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată, a două posturi contractuale de execuție vacante din cadrul Compartimentului Orchestra Simfonică și anume un post șef partida, gradul profesional IA- la partida corn și un post șef partida, gradul profesional IA- la partida percuție.

Înfiinţată de Guvernul României în anul 1950 cu ajutorul unor muzicieni de excepţie precum Zeno Vancea şi Kozma Géza, de peste şase decenii instituţia este rânduită să-şi dedice întreaga activitate susţinerii de concerte simfonice, vocal-simfonice, operă în concert, corale, camerale şi educative, în vederea educării gustului pentru frumos al tuturor locuitorilor din Târgu-Mureș. Prestigiul Filarmonicii şi traseul ascendent parcurs în cele şase decenii se datorează competenţei, profesionalismului şi seriozităţii muzicienilor.

Conform anunțului publicat pe site-ul Monitorului Oficial, candidatul ideal are absolvite cu diplomă studii universitare de licență, în domeniul licență muzică, specializarea interpretare muzicală, instrument corn, respectiv percuție și o vechime în specialitatea studiilor necesare postului de minimum 7 ani.

Concursul se va desfășura în următoarea ordine: proba practică (24 septembrie, ora 13:00) și interviul (26 septembrie, ora 13:00). Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 14 septembrie, ora 15:00, la sediul Filarmonicii de Stat Târgu-Mureș.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0265 262 547.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE