Share

Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean Mureș angajează

Spitalul Clinic Județean Mureș angajează

Spitalul Clinic a anunțat prin intermediul unui anunț postat în Monitorul Oficial că organizează în perioada 21.09-03.10 un concurs pentru ocuparea unui post vacant, pe perioadă nedeterminată, de fiziokinetoterapeut debutant la îngrijiri la domiciliu.

Condițiile de participare sunt minime. Candidatul ideal nu necesită vechime în specialitate, dar posedă o diplomă de licență în specialitate. Depunerea dosarelor se va face până în 14 septembrie, iar în 21 septembrie , ora 15:30 se vor afișa rezultatele selecției dosarelor. De asemenea, în 26 septembrie va avea loc proba scrisă, urmând ca în 1 octombrie să aibă loc interviul.

Pentru detalii privind metodologia, desfășurarea probelor de concurs și bibliografia, accesați pagina oficială a spitalului www.spitaljudeteanmures.ro. De asemenea, puteți apela la numerele de telefon 0771 786 265 sau 0365 882 572.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spitalul din Reghin agajează

Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” organizează concurs pentru ocuparea funcției specifice comitetului director de director …

Share
Share